DİREKT SATIŞ PERSONELİNİN KABUSU!

yazar:

kategori:

Onlara DİKET SATIŞ PERSONELİ diyorlar. Kimisi Papazın Bankası’nda kimisi İngiliz’in. Son yıllarda ucuz personel çalıştırmanın aracı olan bu insanlar artık isyan ediyor. İşte bankacılığın kanayan yarası direkt satış personelinin kabusu:
“25 yaşındayım ama ruhum 40 yaşında.
Hiç iyi değilim!
İnanın her gün sinir krizi geçiriyorum .Evde huzurumuz kalmadı.Daha bu yaşta ellerim titriyor Antidepresanlarla ayakta durabiliyorum .Yıllardır bir fiil kart satıyorum ne kariyer verdiler nede çalıştığımızın karşılığını alabildik .
Hep söz verdiler bizi kandırdılar sözlerinde durmadılar.
Kariyer planlarımızı altüst ettiler.Çalan cep telefonlarına bakmaktan nefret etmeye başladım .
Artık midem bulanıyor .Çünkü günün her saati aranıyoruz kaç kart satıldı kaç sigorta satıldı .Yada whatsapp tan yazıyorlar kaç tane ekstre güvence paketi satıldı diye,satamadım diye cevap yazdığında o zaman bırak diyorlar .

Eşimin yüzünü göremiyorum ,sürekli şehir dışına gönderiliyoruz sabah 6 kalk şehir dışına git ve yine sabah 02.00 da eve gel yat sabah 6 kalk bu defalarca devam ettiği oluyor. Bu bayan halimle geceleri kahveye gidip kart satmak istemiyorum . O amcaların yüzünü görmek istemiyorum.atacaklarsa atsınlar beni işten artık bıktım bu psikolojik baskılardan

KANAYAN YARA DİRKET SATIŞ
Bankalar direkt satış personellerini ucuz ve masrafsız eleman olarak çok tercih ediyorlar. Ortalama bin lira civarında maaş alan bu personele malesef işe ilk girişte kariyer sözü veriliyor ancak bu kariyer hayaline kavuşan sayısı parmak sayısı kadar az. Bankaların önümüzdeki aylarda şube personelinden çok direkt satış personelini tercih edecekleri öne sürülüyor.

Facebook