DENİZBANK’TA ŞOK AYRILIK!

yazar:

kategori:

Denizbank bu istifayı konuşuyor. 4 yıldır Deniz Faktoring’in genel müdürlük görevini sürdüren Mustafa Şahan istifa etti.İşte istifanın perde arkası:
Finans sektörünün en önemli isimlerinden ve Deniz Faktoring’in Genel Müdürü Mustafa Şahan dün süpriz bir şekilde istifa etti.
2002 yılından bu yana Denizbank’ta görev yapan Mustafa Şahan, bankanın Başkent Bölge Müdürlüğü görevini sürdrüken İstanbul’a alımış ve Faktoringin başına geçmşti.  Ancak Şahan 4 yıllık başarılı genel müdürlük görevinden sonra dün süpriz bir şekilde istifa etti.
İSTİFA NEDENİ
Mustafa Şahan’ın istifa nedeni kişisel olarak bildirilse de arkasında yatan nedenin bir süredir banka üst yönetimle yaşanan gerginlik olduğu banka kulislerinde konuşuluyor. Bu gerğinliğin bankanın geçen ay Kıbrıs’ta yapılan Kaptanlar Toplantıs ile doruğa çıktığı da öne sürülüyor.

MUSTAFA ŞAHAN KiMDİR?
1965 Kilis doğumlu olan Şahan, 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. 1991 yılında Egebank’ta müfettiş olarak meslek hayatına başlayan Şahan, Toprakbank, Bank Kapital, EGS Bank ile Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nda çeşitli görevlerde bulundu.

Facebook