DENİZBANK’TAN ESNAFA KIYAK!

yazar:

kategori:

Denizbank 100 bin TL’ye kadar onaylanabilen limit ‘İşletme Kart’, ‘Taksitli Ticari Kredi’ ve ‘Kredili Mevduat Hesabı’ ürünlerini aynı anda kapsayarak esnafın kullanımına hazır hale getiriliyor. 
DenizBank, KOBİ’lere sunduğu yeni hizmeti ile esnafa tek bir limit ile birden fazla ürün sunarak ihtiyacına uygun olanı seçme alternatifi sunuyor. Bu kapsamda, 100 bin TL’ye kadar onaylanabilen limit ‘İşletme Kart’, ‘Taksitli Ticari Kredi’ ve ‘Kredili Mevduat Hesabı’ ürünlerini aynı anda kapsayarak esnafın kullanımına hazır hale getiriliyor. 

KOBİ’lerin tek bir limit üzerinden diledikleri bir ürüne veya hepsine başvurabileceği kredi imkânı ile esnafın ihtiyacına uygun ürün alternatifleri tesis ediliyor. 

‘AçıkDeniz internet bankacılığı’, ‘AçıkDeniz ATM’ler’, ‘Denizbank.com’ ve ‘SMS’ kanallarından başvuru yapılırken; SMS üzerinden kredi talebinde bulunmak için ESNAF yazıp boşluk bırakıp T.C. Kimlik Numarası’nın 3280’e gönderilmesi yeterli oluyor. Kredi talebi cevabı 5 dakika içinde cep telefonuna gelen esnaf, 60 gün içinde DenizBank şubelerine giderek kredisini kullanabiliyor. 

‘Katma değerli hizmetlere kolay ve hızlı ulaşım’

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan DenizBank KOBİ Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Burak Koçak, sektörde bir ilk olan yeni uygulamaları ile esnafa çok yönlü bir fırsat paketi sunduklarını söyledi. Koçak yeni hizmetle ilgili şu bilgileri verdi:

DenizBank olarak ekonomimizin can damarı olan KOBİ’lerimiz için çalışmalarımızı tüm gücümüzle sürdürüyoruz. Bu yaklaşımın bir uzantısı olarak sunduğumuz yeni hizmetimiz ile esnafımız, ihtiyaçlarına özel çözümler sunan bu fırsat kapsamında 100 bin TL’ye kadar ‘İşletme Kart’, ‘Taksitli Ticari Kredi’ ve ‘Kredili Mevduat Hesabı’ ürünlerinden dilediklerine kolayca sahip olabilecek. Dünyanın en yenilikçi Bankası apoletine sahip bir kurum olarak bu ürünlere dijital platformlarımız üzerinden de hızlıca başvuru imkanı sağlıyoruz. Esnafımız, AçıkDeniz İnternet Bankacılık hizmetimiz, Denizbank.com, SMS ve AçıkDeniz ATM’lerimiz üzerinden rahatça kredi başvurularını yapabilecek. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da esnafımızın hayatını Deniz’de kolaylaştırmak üzere çalışmalarımıza devam edeceğiz.” 

Facebook