MÜŞTERİ HESAPLARINI BOŞALTTI

yazar:

kategori:

Soma’da bir bankacı, müşteri hesaplarındaki paraları kendi hesaplarına virmanlayıp kayıplara karıştı. Genç bankacının paraları bir başka banka şubesinden çektiği belirtiliyor. Çok sayıda şehit madenci eşinin paraları da gitti.
Soma’da bir banka şubesinde medyana gelen olay şaşkınlık yarattı. Uzun süredir bir bankanın bireysel pazarlamasında çalışan kişi çok sayıda hesapları sahte imza ile boşalttı. Şehit madenci eşinin para çekmek için bankaya gitmesiyle ortaya çıkartılan olaydan sonra kayıplara karışan bankacı aranıyor.
Banka yönetimi ise bir açıklama yaparak, usuzsüz yönetemlerle dolandırılan kişilerin paralarının yasal faizi ile birlikte geri ödeneceğini açıkladı.
KAYMAKAM DOĞRULADI
Soma Kaymakamı Bahattin Atçı olayı doğrulayarak şunları söyledi: 

“Dilekçesini adli makamlara ilettik. Son aldığımız bilgilere göre o kişinin iş akdi feshedilmiş. Ancak şu an nerede olduğu bilinmiyor. Şikâyet dilekçesinin sonrasında da zaten adli makamlara iletildi, soruşturma sürüyor. Öğrendiğimiz kadarıyla mağdurların paraları banka tarafından geri ödenecek. Vadeli olanlar faiziyle birlikte… Elbette üzücü bir olay.”
Bankanın Soma şubesi yetkilileri ise soruşturmanın hâlâ sürdüğü için konuşamayacaklarını ancak M. isimli personelin bankayla ilişiğinin kesildiğini söyledi.

Facebook