DENİZBANK BUNU DA YAPTI

yazar:

kategori:

DenizBank dijital bankacılıkta yeni nesil ürün ve hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Buna göre AçıkDeniz İnternet Bankacılığına giriş yapan müşteriler, başka hiçbir şifreye ihtiyaç duymadan e-Devlet sitesine ulaşarak tüm işlemlerini yapabilecek.
Dijital Kuşak Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Murat Çelik; “Dijital çağın nabzını tutan, inovatif hizmetleriyle sektördeki yenilikçi konumunu her gün güçlendiren DenizBank olarak yine bir ilke imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm müşterilerimize sunduğumuz e-Devlet işlemlerine kolay erişim hizmeti ile Bankamız adına bir güzel projeyi daha ilk olarak hayata geçirmiş olduk.”
2014 yılında bankacılık sektöründe hayata geçirdiği uygulamalar ile “Dünyanın En Yenilikçi Bankası” seçilen DenizBank dijital bankacılık alanında imza attığı “ilk”lere bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda AçıkDeniz İnternet Bankacılığı üzerinden e-Devlet kapısına giriş yapan müşteriler başka hiçbir şifreye gerek duymadan platformun sunduğu tüm hizmetlere ücretsiz ulaşabilecek.
AçıkDeniz İnternet Bankacılığı üzerinden e-Devlet sitesine yönlenen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı müşteriler belediye ve diğer kamu kurumlarındaki borçlarını ödeyebilecek, borç durumlarını sorgulayabilecek, sicil ve ikametgâh belgelerini kolayca edinebilecek. E-Devlet platformuna ulaşımı internet bankacılığının yanında diğer kanalları üzerinden de kullanıma açacak olan DenizBank, banka müşterisi olmasa da e-Devlet şifresini ATM’leri ve diğer kanalları aracılığıyla sunacak.           
Yine bir “ilk”i gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz
Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan DenizBank Dijital Kuşak Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Murat Çelik, şunları söyledi: “DenizBank’ın Dijital Bankacılık alanındaki vizyonunu, öncü uygulama ve hizmetlerimiz ile temas ettiğimiz müşterilere maksimum kolaylık sağlayan bir anlayışla sürekli geliştirmeye çalışıyoruz. Bu yöndeki çabalarımızın anlamlı bir karşılığı olan bu yeni uygulamamız ile tüm internet bankacılığı müşterilerimiz e-Devlet kapısındaki hizmetlere ücretsiz ve başka hiçbir şifreye ihtiyaç duymadan kolayca ulaşabilecek. Sektörümüzde ilk olarak DenizBank’ın hayata geçirdiği bu yenilikçi uygulamadan ATM’lerimiz ve diğer kanallarımız aracılığıyla müşterimiz olmayan kişiler de yararlanabilecek. Teknolojideki son yenilikleri bankacılık sektörüyle her zaman ilk tanıştıran bankamızın yenilikleri önümüzdeki dönemde de devam edecek.” 

Facebook