BANKACILIĞI BİTİREN O E-POSTA

yazar:

kategori:

Bankacılar,bankacı olalı böyle zulüm görmedi. Bir bölge müdürünü  şube personeline sigorta satmaları için gösterdiği yöntem, bankacılığın bittiği an oldu. İşte bankacılık mesleğini yerle bir eden o elektronik posta:
Bitmez tükenmez hedef baskıları artık bankacılık mesleğinin yerlerde sürünmesine en önemlisi itibarsızlaşmasına neden oluyor.
İşte bunu en güzel örneği yabancı sermayeli  bir bankanın  bölge müdürü tarafından  ortaya konuldu.  Kar marjının yüksek olması nedeniyle bankaların son dönemde odaklandığı sigorta poliçe satışı bankacıları canından bezdirdi.  İşte böyle bir noktada hedelerin tutması için pazarlama elemanlarına bölge müdürü elektronik posta atıyor. Bu postada kullanılan dil ve uslup mesleğin ne kadar baside indirğendiğini ortaya koyuyor.
Tüm müşterilerin tek tek aranarak mevcut  başka yerden yapılan sigorta poliçelerinin bir örneğinin  istenilmesini isteyen bölge müdürü, müşteriyi taciz ederek bu belgeleri alın diyor.
İşte o utanç satırları:
“..Poliçeyi getirmesini, fakslamasını, mail atmasını, whatsapp’den foto çekip göndermesini, uzaydan ufolar aracılığı ile iletişime geçmesini isteyin ve sonrasında da o müşteriyi bir hafta içinde takip edin getirmediyse tekrar sorgulayın taki müşteri bıkıp getirene kadar…”

KENDİNİZİ ACINDIRIN
Bölge müdürü hızını alamıyor ve  personele müşteriyi ikna etmek içöin yöntem gösteriyor. Kendini ömüşteriye karşı acındırarak poliçe satışını ögreten bölge müdürü personelinin kişiliğini de yok sayıyor.
Bu postada, “müşterinize hedefim var, prim alacağım”diye ikna edin diyor.

BANKACILIK BU MU?
Bu elektronik posta bankacılık sektörünün ne hale geldiğini gözler önüne seriyor. 

Facebook