İŞTE MOBBİNGCİ MÜDÜRLER!

yazar:

kategori:

Sosyal medyada mobbingci müdürlerin resimleri paylaşım rekoru kırıyor. HEDEF BASKISI isimli bir kullanıcı tarafından bugüne kadar mobbing iddiası ile gündeme gelen 17 şube müdürü, satış ve bölge müdürünün karikatür resmi yaptırıldı. O resim dün geceden bu yana paylaşım rekoru kırıyor.
Son dönemde bankacılık sektöründe  en çok duyulan sözcük mobbing!
Bir çok bankacı hedef baskısı nedeniyle ağır mobbinge maruz kalıyor. bu güne kadar çok sayıda banka yöneticisi hakkında mobbing yaptığı iddiası ile dava açıldı ve bazıları  hakkında ise dava açılmak üzere. İşte bu iddialar sosyal medyada da en çok tartışılan konular arasında yer alıyor. Sosyal medyada HEDEF BASKISI olarak tanınan kullanıcı, bankacıların en çok tanıdığı kullanıcı. Kimse adını ve nerede çalıştığını bilmiyor. Ancak paylaşımları ve yorumları bankacılar tarafından yoğun ilgi görüyor.
MOBBİNGCİ MÜDÜRLERİ TEŞHİR ETTİ
Bir facebook kullanıcısının “At-eşek eti satanlar teşhir ediliyor ama insanlık suçu olan mobbingi yapanlar tanıtılmıyor”yorumu ile yola çıkan Hedef Baskısı isimli kullanıcı bugüne kadar adı bankacılar tarafından “mobbingci müdürler”olarak anılan 17 kişinin gerçek resmini yine sosyal medyadan bulup, karikatürünü yaptırdı.
İsimlerini yasal olarak sorun çıkmaması için yazmayan kullanıcı, resimlerin bire bir benzerlik taşıdığını söylüyor.
PAYLAŞIM REKORU
Hedef Baskısı isimli kullanıcı tarafından paylaşılan resim adeta dünden bu yana sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor. Resme yorum yapan yüzlerce bankacı, bu kişileri kendi müdürlerine benzetmesi ise “megerse hepsi birbirine benziyormuş”espirili yorumlarının yapılmasına neden oldu.
Facebook