KUCAĞA DÜŞÜRMEYE ŞİKAYET YAĞIYOR

yazar:

kategori:

Yabancı sermayeli bir bankanın personeline verdiği eğitimde müşteriyi “kucağa düşen” olarak nitelendirmesine tepkiler büyüyor. Çok sayıda vatandaş, bankayı BDDK’ya şikayet etti.
Bir kaç yıl önce “müşteriyi tehnada kıstırın”diyen ve gelen onca tepkilere rağmen bu kezde müşteriyi kucağa düşen olarak nitelendiren bankayı vatandaş BDDK‘ya şikayet etti. Sosyal medyada adeta çığ gibi büyüyen tepkiler Ankara’ya ulaştı.
Sosyal medyada son iki gündür adeta günün konusu haline gelen “kucağa düşen müşteri” olayı hakkında BDDK şu ana kadar sesizliğini korudu. Ancak  bankanın bu ifade şeklini hakeret olarak nitelendiren vatandaşlar BDDK’ya tepkilerini dile getirdiler. Bazı vatandaşlar e-devlet üzerinden bazıları ise iletisim@bddk.gov.tr elektronik posta adresine şikayet mailleri attılar.
Sosyal Medyada “Milliyet gazetesi 05/08/2015 tarihinde 9.sayfada çıkan ‘Müşterilerinizi kucağa alın şeklinde talimat veren banka ‘ haberi ile ilgili duymuş olduğum rahatsızlığı tarafınıza iletmek istedim. BDDK bu çirkin olay karşısında ilgili bankaya yönelik bir yaptırım uygulayacakmı yoksa müşteriler kucağa alınmaya devammı edecek ?
Bilgilerinizi rica ederim.
Teşekkürler
http://www.milliyet.com.tr/vatandasi-kucakladilar-/ekonomi/detay/2097231/default.htm
” şeklindeki metin bir çok kişi tarafından BDDK’ya gönderildi.

Facebook