GARANTİ’DE E-DEVLET’LEŞTİ

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz ay ilk kez Denizbank’ın hayata soktuğu internet şubesi üzerinden e-devlete giriş Garanti Bankası tarafından da devreye sokuldu. Garanti internet şubesine girenler e-devlete şifresiz girecekler.
Banka açıklamasına göre internet ve cep şubesi kullanıcıları, 20 Ağustos 2015 tarihinden itibaren Garanti İnternet şubesi üzerinden direkt olarak e-devlet Kapısı’na girebilecek. Kullanıcılar isterlerse “www.turkiye.gov.tr” üzerinden de “İnternet Bankacılığı” butonu yardımıyla Garanti İnternet şubesi parolaları ile işlemlerini gerçekleştirebilecek. Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer, “Müşterilerimiz İnternet şubesi içinden ve e-Devlet Kapısı turkiye.gov.tr’den tüm e-devlet işlemlerine ayrı bir şifre veya parolaya ihtiyaç olmadan erişecekler” açıklamasında bulundu.

 

Resim iki kere tıklaDENİZBANK BUNU DA YAPTI

DenizBank dijital bankacılıkta yeni nesil ürün ve hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Buna göre AçıkDeniz İnternet Bankacılığına giriş yapan müşteriler, başka hiçbir şifreye ihtiyaç duymadan e-Devlet sitesine ulaşarak tüm işlemlerini yapabilecek.