AKBANK’TA NELER OLUYOR?

yazar:

kategori:

AKBANK’ta  son dönemde sadece şube personeli değil aynı zamanda üst yönetimde de işten ayrılmalar dikkat çekiyor. Son ayrılık Genel Müdür Yardımcısı Özlen Sanıbell’den geldi. 
Türkiye7nin en büyük özel bankalarından olan Akbank’ta  yaprak dökümü bu kez genel müdür yardımcılarında yaşandı.  Son dönemde şube kapatma ve birleşmeler nedeniyle çok sayıda personeli işten çıkartması ile gündeme gelen Akbank’ta  Genel müdür Yardımcısı Özlen Sanıbell’in işten ayrılması bankacılık dünyası tarafından şaşkınlıkla karşılandı.
Özlen Sanıbell son 12 yıldır akbank’ta görev yapıyordu. Son iki yıl ise Genel müdür yardımcısı olarark çalışan Özlen Sanıbell’in kendi isteği ile görevden ayrıldığı belirtiliyor. Ancak bankacılık kulislerinde  ayrılmalarla ilgili oldukça ilgnç iddialar yer alıyor. 
Bu iddialar arasında  son dönemde Akbank’ın şube olarak küçülme politikasının üst yönetimde yarattığı rahatsızlık yer alıyor.Yine iddialara göre, bir genel müdür yardımcısı ve bazı grup müdürlerinin de istifasının her an gelebilecek.
Facebook