HELAL OLSUN ZİRAAT BANKASI’NA!

yazar:

kategori:

Ziraat Bankası şanına yakışanını yaptı. Özel bankalar personel çıkartırken, Ziraat Bankası  bünyesinde görev yapmakta olan taşeron güvenlik görevlilerini kadroya alıyor.
Bankacılar son 10 yılın en sıkıntılı dönemini yaşarken, iyi bir haber Ziraat Bankası’ndan geldi. Ziraat Bankası yönetim kurulu aldığı karar ile bünyesinde görev yapan  2 bin 700 taşeron  güvenlik görevlisini yüzde 70’e yakın bir bölümünü kadroya alıyor. 
Bankanın yönetim kurulu kararı 1 Ocak 20016 tarihinden itibaren geçerli olacağı ve geri kalan personelin ise kademeli olarak kadroya alınacağı belirtiliyor. 
SENDİKA TEŞEKKÜR ETTİ
Özfinans iş sendikası sosyal medya üzerinden banka yöneticilerine teşekkür etti.  Sendika şu açıklamayı yaptı:
“Ziraat Bankası bünyesinde görev yapmakta olan 2700 taşeron güvenlik görevlisi arkadaşımızdan %70’ne yakının 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren bankamız kadrosuna atamasının yapılmasına dair Yönetim Kurulu kararı alınmıştır. Bu kararla bankamız kadrosuna ataması yapılacak arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyor, bu kararı alan Yönetim Kurulu Üyelerine ve banka yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Geriye kalan arkadaşlarımızın da en kısa sürede kadrolu olmasını temenni ediyoruz.
Halkbank bünyesinde görev yapan taşeron güvenlik görevlilerinin 3 yıllık hizmet süresi sonrasında banka kadrosuna ataması uygulaması devam etekte olup, en kısa sürede Halkbank bünyesindeki diğer arkadaşlarımızın banka kadrosuna atamalarının yapılmış olmasını diliyoruz.
Saygılarımızla”

Facebook