YKB BU İŞİ BİLİYOR

yazar:

kategori:

Türkiye’nin lider kredi kartı platformu “World”, akıllı telefonlara indirilebilen yeni Yapı Kredi Cüzdan uygulaması ile kredi kartı deneyimini dijitale taşıdı.

Yapı Kredi Bireysel Bankacılık ve Kartlı Ödeme Sistemleri Grup Direktörü Serkan Ülgen, “Yapı Kredi olarak müşteri odaklı bankacılık anlayışıyla,yeni hizmetlerimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Yapı Kredi Cüzdan’ı da kullanıcıların alışveriş öncesi ve sonrası süreçte hayatlarını kolaylaştıran, onlara zamandan tasarruf imkanı sunan çok kullanışlı bir uygulama olarak tasarladık” dedi.
Özel teklif…
Yapı Kredi Cüzdan ile müşterilerin World fırsatlarına ve kendilerine sunulan özel tekliflere rahatça ulaşabildiğini, yakınlarında bulunan alışveriş noktalarını, buralardaki tüm markaları görüntüleyebildiklerine dikkat çeken Ülgen, “Kart bilgilerini görüntüleme özelliği sayesinde ise alışveriş öncesi ve sonrasında limit durumlarını kontrol edebiliyor, son alışverişleri, kullanılabilir limitleri gibi temel bilgilere erişebiliyorlar. AyrıcaAndroid işletim sistemine sahip akıllı telefonlarla mobil olarak ödemelerini gerçekleştirebiliyorlar. Tüm bu özelliklerle müşterilerimize yenilikçi bir kredi kartı kullanım deneyimi yaşatacağımıza inanıyorum” diye konuştu. 
“Bugün gelişmiş ekonomilerin dahi örnek almaya çalıştığı bir platform yarattık” diyen Ülgen, şöyle devam etti: 
“Günümüzde de ilerleyen teknoloji ile birlikte ödeme servislerinin değişmesi nedeniyle alt yapımızda birçok değişiklik ve yeniliğe imza atıyoruz. Önümüzdeki 10 yılın dijital değişim sürecinde önemli bir hazırlık evresini geride bıraktık. World, kredi kartlarındaki dijital dönüşüme de öncülük edecek.”

Facebook