Finansbank’tan anlamlı SMS

yazar:

kategori:

Finansbank’tan personeline duygulandıran SMS. Beyoğlu’daki patlamadan sonra  Finansbank çalışanlarına SMS yollayan banka destek hattı kurdu. Bankanın bu sms’yi geçen hafta işten çıkarttığı yaklaşık 290 kişiye göndermediği öne sürüldü.
Çalışanlarının çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik ciddi adamılar atan Finansbank,  Türkiye’de hiç bir özel şirketin yapmadığını yaparak, Beyoğlu’ndaki patlama sonrası çalışanlarına SMS göndererek  sıkıntılı bir durum karşısında özel hattın aranarak destek alınmasını istedi.
Finansbank’ın takdir edilen bu davranışı bugüne kadar hiç bir banka tarafından sergilenmedi. İlk kez bir banka personelinin iş dışındaki yaşamı ile de yakından ilgilenmiş oldu.
İŞTE O SMS
Finansbank’ın gönderdiği SMS şöyle:
“Merhaba Finansçı, Beyoğlu İstiklal Caddesinde yaşanan patlama nedeniyle seni merak ettik, eğer sıkıntılı bir durum var ise lütfen yöneticinizi ve aşağıdaki numarayı arayın.Finansbank Tel: 02165223434
İŞTEN ÇIKARTILANLARA GİTMEDİ
Öte yandan Finansbank’ın bu destek SMS’si perşembe günü işten çıkartılan 290 personele gitmediği öne sürüldü. Finansbank’a sitemlerini bildiren eski çalışanlar, “daha 3 gün bile olmadan 15 yıldır çalıştığımız banka bizi unuttu. Gönül isterdi ki, bizi de hatırlasın” diye üzüntülerini bildirdiler.
Facebook