Dikkat!Genel Müdürünüz annenizi ziyaret edebilir!

yazar:

kategori:

Türk bankacılık dünyasının alışık olmadığı bir olayı İng Bank çalışanları yaşadı. Bankanın Genel Müdürü Pınar Abay, çalışanlarının ailelerini ziyarete gidiyor.
Son aylarda özellikle kadına yönelik olumlu gelişmelerle dikkatleri üzerine çeken İng Bank’ta yaşanan bir olay  bankacılık dünyasında büyük hayranlık uyandırdı. 
Bankanın Genel Müdürü Pınar Abay, bazı personellerinin ailelerini ziyaret ederek, “Harika bir evlat yetiştirdikleri için“onları bizzat tebrik etti. Çocuklarının çalıştığı bankanın genel müdürünü bir an karşılarında gören anne ve babalar önce şaşkınlık geçirseler de bu durumdan büyük memnuniyet duydular.
FELIXTIME BAŞLADI
Pınar Abay’ın bu ziyareti İng Bank çalışanları arasında büyük memnuniyet yarattı. Yaklaşık 450 kadın çalışanına yönelik FELIXTIME yani esnek çalışma sistemi ile annelere istediği bölge ve şubede çalışma olanağı tanıyor. Bilindiği gibi süt izni yeni doğum yapmış bankacılar için çalıştıkları kurum tarafından sorun olarak görülüyor. Bazı bankalar, bu yasal hakkı olan izni kullandırmıyor. İng Bank, Felixtime ile bu izine ekstradan birde esnek çalışma olanağı getiriyor.