SİZ HİÇ DAYAK YEDİNİZ Mİ?

Veznedar yeni bir akım başlattı. Goygoycu satış müdürlerini deşifre ediyor. Bu kez satış müdüründen dayak yiyen bankacıyı anlatıyor.
Mutlaka küçük bir anınız vardır,
Ya topu cama fırlatmışsınızdır? Belki anne ve babanız tarafından kulak çekme, kafaya yada popoya bir şaplatma hareketine maruz kalmış olabilirsiniz? En az şiddet gören iniz bile anne den, kültürümüzün simgesi olan terliğin bir tekini yemiştir!!
Tabi şimdi bunları düşünerek tebessüm ediyorsunuz…
Veznedar çocukluğumuzdan sanane diyorsunuz eminim ,
ben de diyorum ;bana ne sizin çocukluğunuzdan asıl şimdi siz bu sektörde dayak yiyor musunuz ben onu merak ediyorum.
Şube müdüründen ,bölge müdüründen ya da sadece mail atıp ortamı coşturma görev tanımı goygoycu satış müdüründen ,hiç dayak yediniz mi?
Bu dayak annenizin terliği fırlatması ve sonrasında ağlayıp 5 dk sonra sokağa fırladığınız ve topa devam ettiğiniz kadar masum mu?
Fiziksel darp nedir ki? sizin ruhunuzu, sabah 8.30 dan mesai ye, mesaiden yatağınıza, yatağınızdan uyanma saatine kadar kimse dövdü mü?
Ya da hafta sonunuzda, yıllık izninizde, nefes aldığınız her an sizin ruhunuza şiddet uygulandı mı?
 Fiziksel şiddet nedir ki? Anında doktora gider raporunu alır, şikayetçi olur ,şuçluyu aratır ,cezasını verdirtirsiniz…ve yaranın zamanla orantılı iyileşmesini beklersiniz.
artık bankacılık sektöründe hedeflerinizin tutmamasını bahane ederek, ruhunuza her gün biri tekme atıyor, biri dosya fırlatıyor, belki küfrediyor, belki aşağılıyor yada sizi yetersizlikle suçlayıp özgüveninizi çalıyor ve her biriniz ruhsal şiddete maruz kalıyorsunuz…
Peki ruhunuza verilen zararı nasıl ispat edebilirsiniz, ya da şiddetini nasıl ifade edebilirsiniz, binlerce suçlu varken sektörde hangi birine ‘işte bu yaptı ‘ diyerek suçu yıkabilirsiniz. hadi suçluyu buldunuz hadi cezasını verdiniz…ama ruhunuzu  beş dakikada tamir edip hayatınıza devam edebilir misiniz?
Ruhunuza verilen tazminat sizi ne kadar tatmin edebilir, bu bedel ruhunuzu tekrar onarabilir mi?
HADİ İŞİNİZE BAKIN,
BENİM ÇOK İŞİM VAR,
DARP RAPORU İÇİN HASTAHANEYE GİTMEK ZORUNDAYIM,
GOYGOYCU SATI Ş MÜDÜRÜM RUHUMA BUGÜN BİR  ELEKRONİK POSTA İLE BİR TEKME DAHA ATTI ,
POLİS RAPORUNDA YOK AMA BEYNİMDE HASAR VAR…
ŞİKAYETCİYİMJ