BANKACIYI KİM KURTARACAK?

VEZNEDAR siyasi otoritelere soruyor: Çocukları, anne ve babaları ile neredeyse 1 milyon kişiyiz.Ülke nüfusunun neredeyse yüzde 1 lik kısmıyız. Dikkatinizi çekmek için yüzde olarak yüksek bir rakam değil miyiz? Aileleriyle size oy veren kişiler değil miyiz?
KİM BU VEZNEDAR?
Eminim bu soruyu kendinize en az bir kez sormuşsunuzdur? 
Ne anlatıyor ya da derdi nedir bu adamın diye merak ediyorsunuzdur?
Kim miyim?
Bankacılığı seven bir sektörün rezilleştiğini görmek istemeyen ve  işini ve çalışmayı çok seven sıradan biriyim….
Bankacıyım, bazen gişeci ,porföy, güvenlik,bazen müdür, bölge ,bazen genel müdürlük çalışanıyım.
Uzun süredir ‘Veznedar ‘olarak aranızdayım.
Ve sayısını hatırlayamadığım kadar bazen duygusal bazen suçlayıcı uslup kullanarak yazılarımla size duygularımla aktarmaya çalıştım ama bunlar benim duygularımdı ve  duygularımın  hepsi  gerçekti.
Bazen müşterinin gözünden bankayı bazen de personel gözünden üst yönetimi görüp suçluyu aradım bazen buldum bazen karanlıkta kalıp size sordum  ama hep soruyla ya yazıya başladım ya da sorumun cevabını bulamadığım anda ‘hadi işinize bakın’ diyerek size veda ettim.
Ben bu sektörde cehennem azabı yaşıyorum!
Doğru tanımlama tam olarak da buydu ve bu duygunun sizlerin duygularına benzer olması nedeniyle sektörün sorunları nı aktarıp biri bizi duyuyor mu?
Bzim sesimizi duyan var mı diye sizin adınıza sorular soruyorum?
Bu enkazın altından tek başıma çıkmaya çalışıyorum, en azından kurtarma ekibi gelene kadar?
Peki bu kurtarma ekibi kimdir?
Nasıl ilgiyi üstümüzde toplarız? Kim elini uzatır? Cevap mı ne?  SİYASİ OTORİTELER, BELKİ HÜKÜMET MENSUPLARI,BELKİ BAKANLAR,BELKİ MİLLETVEKİLLERİ ,GENEL ANLAMDA HALK TARAFINDAN ÖZGÜR İRADELERİ İLE SEÇİLMİŞ ADAMLAR….
200.000 bankacı çocukları ve anne, babaları ile neredeyse 800.000 belki de 1 milyon kişiyiz ülke nüfusunun neredeyse yüzde 1 lik kısmıyız? Ülke otoriterlerinin dikkatini çekmek için yüzde olarak yüksek bir rakam değil miyiz? Aileleriyle size oy veren 1 milyon kişi değil miyiz?
Veznedar  bu kez Siyasi otoritelere soruyor?
Biz neden kaderimize terk ediliyoruz?
Peki biz kimiz?
Ülkenin en lokomotif sektörü dediğininiz , hatta bel kemiği olmazsa olmaz diye düşündüğünüz, zaman zaman pazarlığa oturduğunuz o bankaların ezilen ama kimsenin görmediği çalışanlarıyız…
Çalışan sayısı anlamında yada çok önemli olarak düşündüğünüz bu sektörde görmezden gelinecek kadar biz çok mu küçüğüz? Biz çalışanlar için yasa çıkartmayı hiç düşünmediniz mi?
Galiba ses yok ?
HADİ İŞİNİZE BAKIN,
KADERİNİZİ YAŞAYIN BENDEN BU KADAR….
SESİMİZİ DUYAN VAR MI????
?