BENİM MÜDÜRÜM

yazar:

kategori:

Bir banka şube çalışanının Müdürü için yazdıkları Müdürleri kızdıracak cinsten. İşte maillerin favori paylaşımı: Benim Müdürüm! Dikkat bu müdür sizin müdür de olabilir! 
 
Benim Müdürüm her sabah işe gelmez,her sabah müşteri ziyaretinde havası yaratır ve saat 11’ i geçerken şubeye gelir.
Soran olursa birazdan gelir müşteri ziyaretinde deriz aslında yalan söyleriz çünkü bize nerde olduğunu söylemez biz sadece Müdürü kollamak için ziyarette deriz.
Benim Müdürüm bazen sabah 9 da tel açar şifresini verir ekranını açtırır nedenmi? Genel müdürlükten birileri sistemden bakarsa online görüneyim  sabah 9 da işimin başındayım sansınlar diye .
Benim Müdürüm 11 de gelir bazı onayları verir 12.30 da çıkar nerede olduğunu bilmeyiz akşam 4’de görünür yine bazı işlemleri onaylar çıkar gider.Müdürmü onaycımı anlamaya çalışıyorum.
Benim Müdürümle müşteri ziyaretine hiç gitmedim gidende olmadı ,zaten gerekte yok burası şehir şubesi zaten müşteri kendi ayağı ile geliyor Müdürün yokluğuna rağmen  kazanabildilerimizi kazanıyoruz Hedeflerde tutuyor en güzelide bu.
Benim müdürümle kredi değerlendirmesini 1-2 haftada ancak yapabiliyoruz çünkü ele geçiremiyoruz buna rağmen yinede hedefler tutuyor kıskanmayın evet hedefler tutuyor.
Benim Müdürümün bir tayfası var arada şubeye gelirler müdür odasında makara tukara yaparlar o tayfadan çeşitli  dost hatırına kredi falan verdirir.Muvazzalı kredi, dolaylı kredi olmasından korkuyoruz.İnşallah öyle bir kredi vermemişizdir.
Benim Müdürüme Banka araba vermiş ama bir kez olsun bu arabayla müşteri ziyaretine gidemedim çünkü kendi arabasıymış gibi kullanıyor .Banka lehine kullanamıyoruz.
Benim Müdürüm acaba dışarda ne işler çeviriyor? ticaretmi yapıyor? bazı müşterilerle iş yapıyormuş diye duyuypruz  kendi aramızda hep konuşuyoruz .Anlamaya çalışıyoruz
Benim Müdürüm rahat çünkü  bu şube merkeze uzak ne gelen vaaar ne giden ne arayan vaar ne soran .
Benim Müdürüm rahat çünkü müşteri kendi ayağı ile geliyor işleri bizde oturduğumuz yerden yapıyoruz oooh bizde rahatız.Müşteri ziyareti yok , nasıl olsa Müdür yok lay lay lom nasıl olsa hedefler tutuyor.Bu işte bi terslik var .Acaba hedeflermi az veriliyor yada gerçekten Anadolu şubelerinin bazılarına müşteri kendi ayağı ilemi geliyor.
Benim müdürüm dışardan telefon açar şu firmaya açıktan 200.000 tl verin akşama kadar nakit getirecek getirmezse hazır limitinden kredi kullandırır nakit çıkış yaparsınız imzasını sonra alırız der .korkudan bizde yaparız Akşam para gelmezse saat 17.30 da kredi kullandırıp nakit çıkış yaparız .Kamera incelense nakit çıkış yapıldığında müşterinin şubede olmadığı belli olacak .
Benim Müdürümde de yalakalık var.Nadirende olsa Bölgeden  biri gelse her yeri oynar ,ben yaptım bundan sonra şöyle stratejilerim var diye konuşur.Ulan kaç firma ziyaretine gittin merak ediyorum.
Sevgili Müdürüm aldığın maaşı hak et .Kurumuna ihanet etme.İşine dön konsantre ol üç değil beş kazanalım burdan ekmek yiyoruz Sen iş getirmezsen personelde iş getirmez.
Haa Bölge Müdüründe değişti dikkat et .Bu Müdür diğerine benzemezmiş.Takipçiymiş ona göre .Çekirge gibi olmayasın bir zıpla iki zıpla sonra yakalanırsın.
Kendine gel Müdürüm.
Bildiğim 3 Müdür daha var durum aynıymış
İmza
Makbule