HAYDİ GOOOOO UMRE!

Veznedar, plaza oğlanları olarak nitelendirdiği yöneticileri 45 bin liralık siğorta primi üretmeleri halinde Umre’ye gönderiyor. İyi de RİO, Amerika ve Avrupa varken neden Umre?
İşte süpriz pek yakındaaaa?
‘Çokça hayali kurulan, herkesin gitmeyi arzuladığı ama bir türlü vakit bulamadığı o yeri görmeye hazır mısınız? Yaptığınız sigorta primleri ile yerinizi ve koltuğunuzu ayırtın..’
Orada huzura ereceksiniz ve kendinizi bulacaksınız?
Ne diye merak ettiniz değil mi?
Veznedar’ın banka üst yönetimlerine ya da birim, bölüm müdürlerine hazırladığı bir sigorta kampanyasının sloganı ya da başlığı .
Nereye mi gönderiyorum bu plaza oğlanlarını ?
Boşuna kafanızı yormayın sıraladınız değil mi en güzel ülkeleri ya da şık şehirleri…
Barcelona,italya,fransa,Rio, New York ,Dubai….Belki de daha fazla seçenek..
Bilemediniz
HAYDİ GOOOOO UMRE
Tabi ki veznedar yaparsa  bu kampanyayı ,bunun ödülü de UMRE gezisi olur..
Evet kişi başına 40 bin tl sigorta primi üretmeleri şartıyla plaza oğlanları bu seyahate hak kazanabileceklerdir. Tıpkı size önünüze bir kaşık balı çalıp kendilerinin kavanoz ile götürdükleri gibi değil mi?
Neden mi o yeri uygun gördüm?
Bu oğlanlar ancak orada aklanır paklanır,yıllardır yediği kul hakkını, müşterinin cebinden izinsiz aşırdığı paraların günahını orada affettirir diye düşündüm.
Belki de sizlerin hayatınızı mahvettikleri, siz sahanın psikolojini bozdukları için orada arınırlar, sizleri kolayca bir gecede maliyet hesabı yaparak çoluğunuzu çocuğunuzu düşünmeyerek kapının önüne koyduğu günler için tövbe etmek için ideal bir yer olarak düşündüm.
Belki ihrama girerek size mobbingin allahını yaşattıkları için allaha sığınıp, onlarda ölümlü olduğunu hatırlarlar. hırstan kudurmuş halleriyle yaptığı icatlarla koca bir sektörün itibarını yerle bir ettikleri için 7 kez kabenin etrafında dönüp belki de  maneviyata kavuşurlar diye uygun bir yer olarak düşündüm.
Belki de safa ve merve tepeleri arasında 7 sayı yaparak arınıp insafa gelirler ve son olarak umre namazının kılıp biraz da zemzem suyunu yanına alıp biz ne yaptık bu insanlara diyerek ülkeye dönerler.
Ne dersiniz hayali bile güzel değil mi?
Hadi işinize bakın
Son dakika seyahat iptal oldu.
Seyahat için izin alamadım.
Plaza oğlanlarını o yer kabul etmemiş, rotayı roma ya çevirelim ve aynen buradan devam edelim.
Veznedar.