Tarkan ile Kızıl Ordu Deniz’de buluştu

yazar:

kategori:

Denizbank’ın 20.kuruluş yıl dönümü kutlamalarında Tarkan, dünyaca ünlü Rus Kızıl Ordu Korosu ile aynı sahneye çıktı. 
Denizbank’ın kuruluşunun 20.yıl kutlamaları iki ayrı törenle yapıldı. İlki dün akşam Zorlu Center’de üst yönetim ve seçkin konuklara yapıldı.
İkinci  kutlama ise bankanın “kaptan olarak”nitelendirdiği müdürlere ve yöneticilere yapıldı. İlk gece gece yapılan  kutlamada Denizbank’ın yeni ve eski hissedarları katıldı.
DenizBank’ın 20. kuruluş yıldönümü için Zorlu Center’da düzenlenen özel etkinliğe iş dünyasının, kültür-sanat ve medya camiasının önde gelen isimleri katıldı. Yaklaşık 2000 davetlinin ağırlandığı gecede, DenizBank’ın 20 yıllık öyküsü ve gelecek planları konuşuldu.
DenizBank Genel Müdürü Ateş, 2006 yılındaki ilk hissedar değişimine ilişkin bilgi verirken, 31 Mayıs 2006’da Dexia, Standard Chartered, Intesa ve Societe Generale’nin her birinin ekipleriyle geldiğini bildirdi. Dataroom’ların kapalı olduğunu, her odada bir bankanın bulunduğunu aktaran Ateş, Dexia yöneticisi Axel Miller ile Ahmet Nazif Zorlu’nun görüştüğünü, Dexia’nın teklifi üzerine Zorlu’nun Sultanhamam birikimi ve kıvrak ticari zekası ile sıkı bir pazarlık yürüttüğünü söyledi.

O gece DenizBank hisselerinin Dexia’ya, “tarihin en yüksek çarpanı” olan 4,7 ile satışını ve 3 milyar 250 milyon TL’nin Türkiye’ye net döviz olarak girişini kutladıklarını ifade eden Ateş, Axel Miller ile bir anısını anlatırken, “Miller ile Sunset’te oturuyoruz. Manzara her zamanki manzara, harika bir İstanbul akşamı, köprü ışıl ışıl… Yemeğimizi yerken Axel Miller döndü, ‘Hakan, bu bankayı neden aldım biliyor musun?’ diye sordu. Derin bir nefes aldım ve ‘Neden Axel?’ dedim. ‘Sen ve ekibin için’ gibi romantik bir cevap bekliyorum tabii… ‘Şu manzarayı görmüyor musun, işte onun için aldım’ diye cevap verdi.” ifadelerini kullandı.
TARKAN VE KIZILORDU SÜPRİZİ
Gecede en büyük süpriz ise Tarkan’ın Kızıl ordu korosu ile 2 şarkı seslendirmesi oldu. 

Oynatıcı yükleniyor, lütfen bekleyiniz…