KOVULAN GMY İÇİN LOKMA DÖKTÜRDÜ

yazar:

kategori:

İzmir’de işsiz bankacı kendisinin kovulmasına neden olan GMY’de işsiz kalınca lokma döktürdü. 
Türkiye7de son bir yıl içerisinde yaklaşık 4 bin bankacı işsiz kaldı. Her işsiz bankacının ayrı bir hayat hikayesi ve yaşadığı dram var. Ancak dün İzmir’de yaşanan bir olay sektörde çalışanların psikolojisinin ne halde olduğunu ortaya koyuyor.
8 ay önce performans nedeniyle  çalıştığı bankadan çıkartılan 14 yıllık bankacı, kendisinin kovulmasına neden olan Genel Müdür Yardımcısı’nın da atılmasını lokma döktürerek kutladı.Genelde Ege Bölgesi’nde ölmüş insanların sevabına yapılan lokma dökme işlemi ilk kez bir GMY’nin kovulmasını kutlamak için yapıldı.
TAM BİR DRAM VAR
Bankacı N.E, eksi GMY‘si için neden lokma döktürdüğünü Paramedya.com’a açıkladı.
Söz konusu Genel Müdür Yardımcısı’nın acımasız ve hırslı biri olduğunu öne süren N.E, “başarılı olup yıl sonu prim almak için akla mantığa sığmayacak hedefler verdi. Toplantılarda Cem Yılmaz gibi şov yapıp tatlı yüzünü gösteren bu kişi benim de aralarında bulunduğum yüzlerce kişinin kovulmasına neden oldu“dedi.
N.E şöyle devam etti:
“Hayatımı kararttı.Onunun kurduğu hps adı verilen personel perf ormans ölçüm sistemi yüzünden işten atıldım. uygulaedığı baskı nedeniyle her gün ağladım ve antidepresan kullandım. 4 yaşındaki çocuğumla bile ilgileilenemedim. 6 ay psikolojimk tedavi gördüm ve eşimden boşandım. Bana verdikleri kötü referanstan dolayı hayatım karardı ve halen iş bulamadım. Umarım benim yaşadıklarımı kendi de yaşar”