ŞUBE KAPATMA TAM GAZ!

yazar:

kategori:

Yerli sermayeli banka yıl sonu yaklaşırken, krizi bahane ederek şube kapatmalarını hızlandırdı. 20 şube kapatımı gerçekleşti. Bir çok şube daha kapatılacak.
Son yıllarda krizi bahane ederek önce yaşı 40’a ulaşmış çok sayıda personeli işten çıkartan yerli sermayeli banka şimdi de Türkiye genelinde bir çok şubesini kapatıyor.  Yılın sonu yaklaşırken şu ana kadar 20’den fazla şube kapatıldı. Kapatılan şubelerin müdür ve bazı personelleri işten atılırken, diğerleri de uzak şubelere atanarak istifaya zorlanıyor.
Bankanın kapatılan şubelerinin Gaziantep, Antalya, İstanbul, İzmir, Osmaniye, Balıkesir, Ankara, Düzce‘de bununduğu ve hesapların en yakın şubelere devredildiği öğrenildi. 
MÜDÜRLER ÇIKARTILDI
Öte yandan kapatılan şubelerin müdürlerinin ve bazı personelin iş akti fesh edildi. Net sayı olmamakla birlikte bu sayının 100’ün üzerinde olduğu tahmin ediliyor. Çıkartılmayan şube personelleri ile ilgili belirsizlik devam ediyor. Bazı personelin farklı ve uzak şubelere tayin edildiği de öne sürülüyor.
TELEKONFERANSLA “KAPATILDINIZ”MESAJI
Yerli sermayeli bankanın şube kapatlamalır ise oldukça ilginç olaylara sahne oluyor. Şube müdürleri bölgelere çağırılarak, performans nedeniyle iş akti fesh edilirken, şube personeline ise telekonferansla İK tarafından “kapatıldınız”açıklaması yapıldı. Bazı şube müdürlerinin de kapatılma haberini telekonferans ile öğrendiği belirtiliyor. 
Yerli bankanın şube kapatmalarının devam etmesi bekleniyor.