BANKACIYA DOĞUM GÜNÜ MOBBİNGİ

yazar:

kategori:

Mobbingin yeni adı doğum günü hediyesi. Yabancı sermayeli bankanın bayan genel müdürünün 40.yaşı, banka personeline adeta mobbinge dönüştü. Yine aynı bölge yine aynı yalaka bölge müdürü.
Kendini genel müdürün “prensi” olarak tanıtan bölge müdürü, genel müdürünün 40.doğum gününü çalışanlarına adeta zehir etti. 
Yabancı sermayeli bankanın genel müdürünün bugün doğum günü olması sebebiyle bölgeler personele adeta mobbing uygulamaya başladı. Personel başına 125 bin lira ile 150 bin lira kredi hedefi verildi.Piyasanın kötü olması nedeniyle baskı daha da arttı. Personel bir haftadır genel müdürün doğum günü stresini yaşıyor. Kobi’de ise baskının boyutu daha da büyük. 3 adet pos ve 500 bin lira ile 750 bin liralık kredi isteniyor. 
BANKAYI ALDATIYORLAR
Öte yandan yalaka bölge müdürü genel müdüre jest yapacağım diye son bir haftadır çarşamba gününe hazırlık yapıyor ve personele kredileri bugüne bekletmeleri yönünde talimatlar veriyor.
Bölge müdürünün ve satış müdürlerinin bu baskısı karşısında adeta bunalan bir şube müdürü bu konuda şöyle dert yandı:
“Genel müdürümüz gerçekten çok değerli bir insan. Özellikle kadınlara yönelik çalışmaları ile personelin gönlünü feth etmiş durumda. Ancak bölge müdürünün sırf GMY olmak için yaptığı yalakalıklar bize son bir haftaylı adeta zehir etti. İşi gücü bıraktık kredileri, sigortaları ve tüm işleri çarşamba gününe bekletiyoruz. Sırf genel müdüre bölge müdürümüz jest yapıp gözüne girecek diye. Bu jest artık mobbinge dönüştü.”
Söz konusu bölge müdürü daha önce de Amerika gezisine katılmak için personeline sigorta konusunda mobbing uygulamıştı.