KÖRFEZDE BÖLGE MÜDÜRÜ DESTEKLİ KIYIM

O bir bölge müdürü. O bir bayan. O bir anne değil ama onlarca çocuğun annesini ve babasını acımasızca işten atıyor. O bayan bölge müdürü yine yoğun mesai yapıyor.
Biz yazmaktan onlar itbarsızlıktan bıkmadı .
Körfezin  alışkanlığı olan kara cuma bu sefer kara perşembe olarak tarihe geçti.
Cuma mübarek gün diye Körfezden emir gelmiş olmalıki bu sefer kıyım Perşembe günü yapıldı
Bir kaç haftadır kıyıma devam eden Körfez sermayeli Banka 22 şubata  Merkez Karma Bölge şubelerinde kıyım yaptı .
Bu kıyım öyle bir kıyım olduki Bölge Müdürü destekli kıyım oldu.
Bu bayan Bölge Müdürünün vicdansızlığını ,acımasızlığını itibarsızlığa destek oluşunu,çirkinliğini,yalakaları sevdiğini bilmeyen yok!
“Ayakkabın çok güzel ,kısa etek çok yakışmış “diyenleri el üstünde tutan ,makyaj yapmayan personelin yüzünü eli ile kontrol edip“neden makyaj yapmadın “diyen ,sonra şube müdürlüğüne tenzili rütbe yapılan  bir bölmge müdürü..
Bir zamanlar bu Bankanın GMY’si olan ama şu an Marketçilik yapan birinin yalakası olduğunu ve onun sayesinde tekrar Bölge Müdürü olduğunu bilmeyen yok.
Bölge Müdürüne tepkiler çığ gibi büyüyor.
İşte bu Bölge Müdürü Kalibrasyon ile nasıl kıyıma destek olduğuna bakalım.
Bugün telefon açan ve mail ile yazan ,Yine performansın G ve Y noktası ile işten atılan personellerin söylediklerini okuyalım
Personel A. ; Performans sistemi kurmuşlar ama bu kandırmaca Benim performansım 80 civarı iken İ performans beklerken Y verildi ve iş akdim feshedildi .G yani gelişmesi gerekir bile vermeden Y verildi yani yetersiz buludular .10 yıldır yeterliydim şimdimi yetersi oldum .Bu Bölge Müdürüne nasıl yeterli olabilirim söylesinde ona hareket etseydim .
Personel B...  Başka Bankadayken sürekli beni aradılar ve transfer ettiler ,Performansım hep 90 civarı oldu ve son performansta da 90 dı İ yada Ç beklerken kalibrasyonda direk Y verildi,Bölge Müdürünün oyununa geldim Kadın zaten şirret in teki bunu bilmeyen yok.Yalakalık yapmadım .
Personel S ... Tebrikler Bravo mailleri ile beni onure ettiniz maden işten atacaktınız  neden tebrik ettiniz.Geçen yıl KGF kredilerini vadeli mevduat yapıtrdınız.Ayakta alkışladınız
Personel A15 yıldır hep iyiyidim bu Bölge Müdürü gelincemi kötü oldum .Bu kadına yalakalık yaparsan hayatta kalırsın
Personel K...  Kalibrasyon nedir ya ? Performan notum gayet güzeldi.Kalibrasyon yapacaksınız neden performans sistemini kurdunuz. Bölgeye telefon açtım şube Müdürüne topu attılar Şube Müdürüne sordum neden böyle oldu diye oda Bölge Müdürüne topu attı.Kim kime bir sistem gidiyor Yani Titan titana .
Personel M .... Müşteri ile borç alacak ilişkisi olan ,ortak işler çeviren ,muvazzalı krediler verdiren ,kredilerden nemalanan şube içinde olmadık işler yaptıran Müdürlere ses çıkmıyor .Belgelerini size göndereceğim .Bu Bölge Müdürü öyle lanet biriki çok boşta kalıyor olmalı  ekranları kontrol ediyor kim online kim online değil onlara bakıyor .Gitsin güvenlik amiri olsun.
Şimdi sorarım ;
Sevgili Bölge Müdürü ….hanım kendini gözden geçir mal mülk para pul kariyer hepsi bir yana ama bu kadar haksızlık yaparak ah alarak  kime yalakalık peşindesin ,attığın personellerin yerine adam bulmak için tüm bankaya mail attırıyorsun  Lüleburgaza ,Tokata  Edirneye vs vs tamam belki gitmek isteyen olur ama seni tanıyan bilen senin Bölgende çalışmak istermi ?
Senin Bölgendekiler kaçacak yer arıyor .
Ayrıca bir mağdurun sözleri dikkatimi çekti müşteri ile ortak işler yapan krediler verip karşılığında nemalanan olur olmaz işler yapan şube Müdürleri  kim ? belgeleri yayınlarsak zorda kalırsın biz yayınlamadan sen aksiyonunu al derim .