Bölge müdürü degil gestapo şefi

yazar:

kategori:

Yine aynı banka yine bir bölge müdürü faciası. İstanbul’dan İzmir’e atanan yabancı bankanın bölge müdürünün, güvenlik görevlilerini ajan olarak kullandığı öne sürüldü. 
Geçtiğimiz hafta Trakya bölge müdürünün akıl almaz uygulamalarından sonra aynı bankanın İzmir Bölge Müdürü‘nün  yaptıkları “yok artık”denilecek türden.
İstanbul’dan İzmir’e atanan yeni bölge müdürü, şube müdürlerinin canını bezdirirken, bir isyanda şubelerin güvenlik görevlilerinden geldi. Bölge müdürü şube müdürlerinin geliş ve gidiş saatlerini güvenlik görevlilerine not aldırıp rapor yazdırdığı öne sürüldü. Telekonferanslada şube müdürlerine hakarete varan tavırlar da sergileyen bölge müdürünün gestapo tarzı yönetimi  sadece şube müdürlerinin değil aynı zamanda güvenlik görevlilerinin de psikolojilerini allak bullak etmiş durumdu.
GİZLİ TALİMATLAR VERİYOR
Bölge müdürünün kendilerini ajan olarak kullandığını iddia eden bir şube güvenlik görevlisi, “Müdürlerin sabah ekranının bazı şube personeli tarfından açıldığını düşündüğü için  bize şube müdürünün saat kaçta geldiğini, kaçta gittiğini ve gün içinde ne yaptıklarını rapor etmemizi istiyor. Kendimizi ajan ve ispiyoncu gibi hissediyoruz” dedi.
Söz konusu uygulama 3 ayrı güvenlik görevlisi tarafından da dile getirildi. 
Bölge müdürlerinin yaptığı saçmalıklar yüzünden bir türlü belini doğrultamayan söz konusu banka, tüm bu baskı ve saçmalıklara rağmen 2018 ilk çeyreğinde karını yükseltememiş tam tersi düşürmüştü.
Türkiye’nin en saygın  bankaları arasındaki bu yabancı bankanın son iki yılda başına özellikle bölge müdürleri vasıtasıyla çok iş gelmişti. Bunlardan en büyüğü olarak da bayan bölge müdürünün nokta tayini yaptığı bazı şube müdürlerinin gişe ve sigorta personelini kandırıp seks skandalı yaratmasına neden olması gösteriliyor. Şube müdürleri olayın Paramedya.com da yayınlanmasından sonra kovulurken, banka yönetimi bayan bölge müdürünü “çok başarılı” olduğu gerekçesiyle görevde tutmuştu.