DİKKAT! BU BİR PSİKOPAT HABERİDİR!

yazar:

kategori:

Son günlerde bankaların psikopat bölge müdürü haberlerinde yoğunluk yaşanıyor. Şimdi de yerli sermayeli bir bankanın Şişli Bölge Müdürü, hedefi tutmayan personel ile iftar zamanında telekonferans uygulaması başlattı. Maksat ceza olsun!
Gün geçmiyor ki, bankaların küçük krallıkları bölge müdürlüklerinden yeni bir haber gelmesin. En son haber ise tam bir psikopat haberi tarzında.
Yerli sermayeli bir bankanın Şişli Bölge Müdürü olan bayan yönetici, hedef tutturmak için değişik bir ceza yöntemi kullanıyor. Hedefi tutmayan tüm personeli iftar vakti şubelerde tutarak telekonferans yapan bayan bögle müdürü, bu davranışı ile personede büyük öfke ve nefret yaratıyor.
Söz konusu bölge müdürünün özellikle sigorta ve vadesiz hedeflerinin teknik olarak tutmasının mümkün olmadığını belirten bir şube yöneticisi, “Bu hanım artık telefonferansı sistematik bir işkenceye dönüştürdü. Faizlerin yüzde 16’ya vurduğu bir dönemde vadesiz hedefini yüzde 100 arttırdı. Tutturamayanları ceza olarak iftar vakti şubede tutarak telekonferansta her türlü baskı ve psikolojik tacizi uyguluyor“diye konuştu.