Cenazeye göndermeyen yöneticiye gişeci dersi!

yazar:

kategori:

Özel bir bankanın Bornova şubesindeki gişe personeli, arkadaşının cenaze namazına izin vermeyen yöneticilerine, bankanın tüm kullanıcılarına mail atarak insanlık dersi verdi.
Bankacılık sektörünü kurumlardan çok egolu yöneticeliler çekilmez yapıyor. İşte bunun en güzel örneği İzmir’de yaşandı.  8 yıllık arkadaşının babasının cenazesine gitmesine izin verilmeyen gişeci tüm kullanıcılara mail atarak adeta insanlık dersi verdi.  Mail, bir çok bölge ve yöneticiye ulaştı. Maili atan gişecinin işten atılıp atılmadığı ise henüz belli değil. İşte o mail:
“Bu maili size 8 yıllık arkadaşımın babasının cenazesine gitmesi, içi kin ve nefretle dolmuş iki yönetici tarafından engellenen biri olarak yazıyorum. Hayatım boyunca oturdukları koltuğa kendilerinden önce egolarının oturan insanlara boyun eğmedim. Böyle insanların tehditlerine ya da şantajlarına razı gelmedim.  Bir süredir onlar gibi düşünmediğim için psikolojik baskı gördüğüm bu yöneticilere boyun eğmemek için  kendimi parçaladım. Ondan hoşlanmadığım için boyun eğmediğim için, kirli oyunlarla beni yıldırmaya çalışan hatta 2 saatlik cenaze namazına gitmemi engelleyecek kadar nefretine ve egosuna yenilmiş birine boyun eğmektense, işten atılmayı tercih ederim. Ben gecikmeli de olsa o cenaze törenine yetişmek için şimdi çıkıyorum şubeden. Sizde hemen arkamdan beni işten attırmak için harekete geçebilirsiniz sayın şube müdürüm ve operasyon yönetmenim..”