whatsapp grubu kuran yanacak

yazar:

kategori:

Bazı bankalarda bölge satış müdürleri tarafından kurulan whatsapp gruplarının bazı bilir kişler tarafından mobbing ve özel hayata müdahale olarak algılanması üzerine Çalışma Bakanlığı harekete geçti.
Bankanın her türlü yazışma ve haberleşme sistemine rağmen personele whatsapp grupları kurarak talimat veren bankalara yönelik çalışma yapılıyor.
Whatsapp ile verilen talimatlarını bir nevi mobbing olarak gören bazı bilirkişi raporlarından sonra Çalışma Bakanlığı bu konuda düzenlemeye gidecek. Sadece bankacılık sektörü değil tüm iş dünyasında bu tür mesajlaşma programları ile talimatlar tek taraflı fesih ve dava konusu olacak. Bu konuda CİMER ve BİMER‘e çok sayıda şikayet gittiği de belirtiliyor.
PARAMEDYA GÜNDEME GETİRDİ
Whatsapp grupları ile yapılan psikolojik tacizi ilk olarak paramedya gündeme getirmişt. Bunlardan biri yerli sermayeli bankanın trakya Bölge Müdürlüğün’deki grup dava konusu olmuştu.
Yine bir başka gündeme gelen olay ise Körfez sermayeli bankanın Ege Bölgesi yüksek segmet satış müdürü tarafından oluşturulan gruptu. 

BELGE NİTELİĞİNDE
Avukat Nuray Tekin, özellikle bankacılık ve sigortacılık sektöründe sık görülen gruplar ile ilğili olarak çalışanları ekran görüntüsü alma konusunda uyardı. Söz konusu görüntüler mahkeme ve bilirkişiler tarafından kabul görüyor.
KONUYLA İLGİLİ HABER
 

Resim iki kere tıklaBANKACILIKTA WHATSAPP KAVGASI BÜYÜYOR

Bazı bankaların kurdukları whatsapp grupları  tartışma konusu oldu. Avukat Gökçe Yaboloğlu, özellikle geç saatlerde yapılan whatsapp yazışmalarının mesai sayılabileceğini öne sürdü.



 
Resim iki kere tıklaSATIŞ MÜDÜRÜ NE İŞ YAPAR?

Bankacılılk dünyası bu satış müdürünü konuşuyor. Goygoyculuktan sonra şimdi de MUST satış müdürü. acı ama gerçek.