Bankada müdür dehşeti

yazar:

kategori:

Türkiye’nin en büyük özel bankasında resmen müdür dehşeti yaşandı. Müdürü tarafından psikolojik şiddet gören bankacı kriz geçirdi, şubeye ambulans geldi. Sendika şube müdürünü banka yönetimine şikayet etti.
Daha önce görev yaptığı bir şubede personeli beyin kanamasından ölen şube müdürüne yönelik psikolojik şiddet iddiaları gündeme geldi. Yeni atandığı Kadıköy’de bir şubede personeline baskı yaptığı iddia edilen şube müdürü, büyük bir skandala imza attı. 
Müdüründen gördüğü baskı nedeniyle sinir krizi geçirdiği iddia edilen bankacı  için ambulans geldi. Onlarca müşterinin ve çevre sakinlerinin gözleri önünde gerçekleşen bu olayı, bankanın örgütlü sendikasının üst düzey yetkilisi doğruladı. 
Olayın üzücü bir şekilde gerçekleştiığini söyleyen sendika yöneticisi, “konunun takipçisiyiz. Banka üst yönetimine hassasiyetimizi bildirdik”dedi.
İK İNCELEME YAPTI
Öte yandan olaydan sonra banka şubesine genel müdürlükten aralarında İK yöneticilerinin de bulunduğu bir grup gelerek inceleme yaptı. Şubedeki diğer personellerden de bilgi alan yöneticilerin, konuyu bir rapor ile genel müdüre sunacakları belirtildi.