Uğur Dündar hangi bankayı yazdı

yazar:

kategori:

Usta gazeteci Uğur Dündar bir banka şubesinde başından geçenleri anlattı. Gişecinin yaşadığı hedef baskısını ve yaşanan büyük dramı yazdı. Şimdi herkes soruyor: Uğur Dündar hangi bankada bunları gördü?
Duayen gazeteci Uğur Dündar, hafta arasında bir banka şubesine bir işlem içini gidince çalışanların yaşadığı psikolojik şiddeti gördü. Kendi köşesinde  yaşadıklarını anlatan Uğur Dündar,  Müşteri tarafından çok bekletildiği için azarlanan gişecinin “siz azarladığınız kişilerin adeta robot gibi çalıştıklarının farkında degilmisiniz, insaf edin beyefendi” sözlerine dikkat çekti.
HANGİ BANKA?
Uğur Dündar’ın yazısı Sözcü gazetesinde yayınlandıktan sonra herkes aynı soruyu sordu: Hangi banka?
Bankanın adı aslında Uğur Dündar’ın yazısının içindeydi. Söz konusu  bankanın yeni konsepti anlatılıyor. Yani gişe ve tüm işlemi yapan personel. Yine bir başka işaret ise 40 yaşından sonraki personelin iş aktinin fesh edilmesi. Son bir yıl içerisinde  söz konusu banka ile ilgili  iddialar çok ciddi gündeme geldi. 
Bankacılar bu bankanın yerli ve yabancı ortaklı bir banka olduğunu hemen anlarken, bazı kişiler aynı düzenlemeleri yapan Avrupa sermayeli banka sandılar.
Uğur Dündar’ın iki hafta önce çok sayıda müdürü işten çıkartan bankanın şubesine gittiği öğrenildi.
İŞTE UĞUR DÜNDAR’IN O YAZISI:
tıklayın!