Akbank’tan yeni bir sigorta daha

yazar:

kategori:

Son aylarda sigorta ürün pazarlaması alanında etkili olan Akbank, KOBİ’ler için yeni bir sigorta sigorta satışa çıkarttı.
Akbank’tan yapılan açıklamaya göre, Aksigorta’nın Dört Dörtlük İş Yeri Sigortası, özellikle küçük işletmeler için uygun teminatlarla yalın, hızlı ve fonksiyonel çözümler sunacak.
Poliçe ile ilgili şu açıklama yapıldı:
“Özellikle KOBİ’lerin iş yerinde gerçekleşebilecek her türlü riskin teminat altına alınması için avantajlı prim fırsatları sunan Dört Dörtlük İş Yeri Sigortası, 4 farklı paketten oluşuyor. İşletmenin büyüklüğüne göre belirlenen paketlerin primleri 750 TL’den başlıyor. Yangından hırsızlığa, sel su baskınından cam kırılmasına, POS cihazı hasarlarından işveren sorumluluk sigortasına kadar toplamda 25’in üzerinde ve 200.000 TL’ye kadar artan, kapsamlı teminatların yanında müşteri ihtiyaçları doğrultusunda belirlenmiş olan ek faydalar sunuluyor. Bu kapsamda yalın, hızlı ve fonksiyonel sigorta çözümleri KOBİ’lerin ihtiyaçlarını tam olarak karşılıyor. Sigortalanabilir riskin büyüklüğüne göre değişen Dört Dörtlük İş Yeri Sigortası’nda 3. ve 4. paketleri tercih eden KOBİ’ler 1 yıl ücretsiz “Gastroclub Tüm Restoranlar” paketine ücretsiz sahip olarak Türkiye genelinde 600’ü aşan restoranda %20’ye varan indirimlerden faydalanabiliyor. Dört Dörtlük İş Yeri Sigortası hakkında bilgi almak ve poliçe satın almak için en yakın Akbank şubesine başvurulabilir. “