Şube müdürüne silahlı saldırı

yazar:

kategori:

Olacağı buydu! Ekonomik kriz ve bankaların kredi geri çağırma politikası sosyal faciaya neden oluyor. Banka müşterisi şube müdürünü silahla vurdu.
Yaşanan ekonomik kriz ve bankaların kendini koruma politikalarının faturası çalışanlara çıkıyor. Kağıthane’de bir bankanın şube müdürü, kendisiyle tartışan bir kişi tarafından silahla bacağından vuruldu.
Olay Kağıthane’nin Vatan Caddesinde bulunan bir banka şubesinde saat 09.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre bankaya gelen bir kişi, bankanın Şube Müdürü Adem Erdoğan ile tartışmaya başladı ve tartışmanın ardından da yanında taşıdığı silahla bacağına ateş etti. Olayın ardından saldırgan etrafa ateş ederek kaçtı. Sağ bacağından yaralanan Erdoğan, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Banka çevresine güvenlik şeridi çeken polis ekipleri banka içinde ve dışında delil incelemesi yaptı. 
Güvenlik kameralarını inceleyen polis, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.
SORUN KREDİ GERİ ÇAĞIRMA
İddialara göre, yaşanan olay rotatif kredinin geri çağrılması nedeniyle meydana geldi.  Banka rotatif krediyi  geri çağırırken, müşteri ise yeniden yapılandırma istedi. Bu isteğin kabul edilmemesi üzerine, müşteri, “beni batırdınız”diyerek şube müdürünü vurdu.