Galatasaray Fastpay dedi

yazar:

kategori:

Denizbank’ın dijital cüzdan uygulaması FastPay, Galatasaray’ın tüm tesislerinde kullanılacak. Yapılan anlaşmayla Ali Sami Yen Spor Kompleksi fastPay ile nakitsiz stadyuma dönüşüyor.
Galatasaray Spor Kulübü ve DenizBank, Türkiye’de ilk kez Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda nakit kullanmadan ödeme döneminin temelini atacak önemli bir iş birliği gerçekleştirdi. Buna göre taraftarlar, stadyum ve çevresindeki mağazalar, büfeler ve GS Store’da yapacakları alışverişlerde, Dijital cüzdan FastPay ile nakitsiz, kolayca ve güvenle ödeme yapabilecekler.
Stadyumda, temassız ve sıra beklemeden ödeme kolaylığının yanı sıra fastPay ile yapılan ödemelere %10 iade avantajı da sunulacak; fastPay’e tanımlı DenizBank GS Bonus Kart ile yapılan ödemelerde ise ekstra %10 iade kredi kartına yüklenecek. Böylelikle DenizBank GS Bonus’u tanımlı kullanıcılar toplamda %20’ye varan daha az ödeme avantajından faydalanacak.
İMZA TÖRENİ
Anlaşma imza töreninde konuşan Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, asıl açamlarının Türk sporuna destek olduklarını belirterek, “Denizbank olarak 20 yıldır spora destek veriyoruz. Bir çok spor kulübünün halka arzını yaptık onlara önemli bir kaynak sağladık.  FastPay uygulaması ile taraftarlar para ve kredi kartı taşımadan maça girecek ve tesislerde kolayca alışveriş yapacak. Bu aynı zamanda kulübün gelirinde de önemli bir katkı olacak. Çünkü kayıtdışılık bu şekilde önlenecek”diye konuştu.
NASIL KULLANILACAK?
Nakitsiz Stadyum Konseptinde ödeme nasıl yapılacak?

2018-2019 futbol sezonunda pilot uygulaması yapılacak proje kapsamında ilk etapta stadyum içindeki baget büfeler, Simit Sarayı, Divan Pastanesi, Backhouse, Gelik Restaurant, Galatasaray Store ve Galatasaray Müzesi olmak üzere tüm mağazalarda ödemelerin fastPay mobil uygulamasında üretilen karekod ile sağlanması hedefleniyor.
fastPay’i cep telefonlarına ücretsiz indiren kullanıcılar diledikleri kredi kartını tanımlayarak ya da fastPay bakiyelerine para yükleyerek uygulamayı kullanmaya hemen başlayabiliyor. Mağazalarda ödeme yapmak için kullanıcıların fastPay uygulamasını açıp telefonunu yan çevirmeleri ve telefonda çıkan karekodu mağaza görevlilerine göstermeleri yeterli.