GMY yaprak dökümü devam ediyor

yazar:

kategori:

Son iki ayda görevinden uzaklaştırılan veya ayrılan genel müdür yardımcılarına bir yenisi daha eklendi.
Bankaların ticari ve kredilerden sorumlu genel müdür yardımcılarının istifa furyası sürüyor. Son olarak da Albaraka Türk Genel Müdür yardımcısı Cenk Demiroz görevinden istifa etti.
Albaraka Türk’den KAP’a yapılan açıklamada, “Bankamız Genel Müdür Yardımcılarından Sn. Cenk Demiröz 22.03.2019 (Bugün) itibariyle özel nedenlerle görevlerinden istifa ettiğini bildirmiştir.”denildi.
CENK DEMİRÖZ KİMDİR?
1973 yılında İstanbul’da doğdu. 1996’da Boğaziçi Üniversitesi İktisat Bölümü’nden birincilikle mezun oldu. 2000 yılında Cornell Üniversitesi İktisat Bölümü’nden yüksek lisans derecesini aldıktan sonra HSBC Bank Kurumsal Bankacılık Birimi’nde Müşteri Temsilcisi olarak çalışmaya başladı. 2002-2010 yılları arasında, HSBC Bank Kurumsal ve Ticari Krediler Birimi’nde sırasıyla; Müdür Yardımcısı, Müdür ve Kıdemli Müdür olarak görev aldı. 2010 yılında ING Bank’ta Ticari ve KOBİ Kredileri Eş Başkanı olarak görev aldıktan sonra, Kasım 2010’da HSBC Bank’a geri dönerek Kurumsal, Ticari ve Finansal Kurumlar Krediler Tahsis, Piyasa ve Karşı Taraf Risklerinden sorumlu Direktör olarak görev aldı. Şubat 2017’de Bankamızda; Kurumsal, Ticari ve Bireysel Krediler’den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan Demiröz, Ekim 2018’de Genel Müdür Vekilliği görevini de üstlenmiş