Bu da toplantı mobbingi

yazar:

kategori:

Sosyal medyada bir tweet olay oldu. Yerli sermayeli bankanın Tekirdağ şubesinde şube müdürü saat 10’kadar personel ile toplantı yapınca müşteriler isyan etti. Mobbingte yeni yöntem personele de müşteriye de mesai saatinde toplantı oldu.
Herşey özel sermayeli yerli bankanın bir müşterisinin tweeti ile başladı. 
Sabahın erken saatinde söz konusu bankanın Tekirdağ şubesine giden ancak bankanın bayan şube müdürünün  tüm  personelle saat 10’a kadar toplantı yapması nedeniyle bekleyen bir müşteri öfkesini tweet atarak çıkarttı. Söz konusu bankanın destek hattına atılan tweette “Tekirdağ şubesi saat 10’da personel yok. hepsi müdürün odasında toplantıda. İnsanları şube müdürü koyun gibi bekletiyor. son bir ay içerisinde 3 kez aynı olay. Saat 10.00 kadar şube toplantısı mı olur? Şube kameralarını hiç kimse izlemiyor mu?” diye dert yandı. 
Tweet Paramedya.com tweetter sayfasında da yer almasından sonra söz konusu banka şubeyi uyardı.
SABIKALI ŞUBE
Ancak yapılan araştırmada söz konusu olayın sadece bugüne özgün değil sık sık yapıldığı ortaya çıktı. İstanbul’dan Tekirdağ’a atanan söz konusu şube müdürü ile ilgili daha önce de benzer şikayetlerin olduğu bildirildi. Ancak Paramedya’nın yaptığı araştırmalar olayın sadece Tekirdağ şubesi ile sınırlı kalmayıp Edirne ve çevre illerde de yapıldığı öne sürülüyor. Söz konusu müdürlerin personele baskı amacıyla günün her hangi bir saatinde saati bulan toplantılar yaptıkları belirtiliyor. O süre içerisinde şubede müşteriler toplantının bitmesini bekliyor. Müş
BÖLGE MÜDÜRÜ
Söz konusu olayın olduğu Trakya bölgesi ise daha önce çeşitli olaylarla Paramedya.com’a konu olmuştu. Bir toplantıda kendi resmini dev poster yaptırıp binaya astıran bölge müdürünün alkol sorunu ve telekonferansla personele mobbing yaptığı iddia edilmişti.
Şimdi söz konusu yerli sermayeli bankanın şube müdürüne karşı nasıl bir aksiyon alacağı merakla bekleniyor.