Demet Evgar Palavra Şarkısıyla BKM’nin Reklam Filminde!

yazar:

kategori:

Bankalararası Kart Merkezi’nin yeni kampanyası oyuncu Demet Evgar ile gerçekleştirildi
BKM yani Bankalararası Kart Merkezi tarafından Demet Evgar ile gerçekleştirilen kampanya tüm vatandaşları dolandırıcılara karşı uyarıyor. BKM Genel Müdürü Dr. Soner Canko tarafından bu konuyla ilgili bir açıklama yapıldı. Soner Canko finans sektörü kullanıcılarının güvenliğinin sağlanması için geliştirilen uygulamaların her gün daha da arttığını ve daha iyi duruma geldiğini söyledi. Canko, fakat kullanıcıların dolandırıcılar konusunda daha bilinçli olması gerektiğini belirterek, şimdi hep beraber dolandırıcılara “Palavra!” deme zamanı olduğunu söyledi. Uygulamaya aldıkları bilgiguvende.com ile farkındalık yaratmayı amaçladıklarını da belirtti.
Demet Evgar Palavra Şarkısını Söylüyor


Bankaların ortak platformu olarak bilinen Bankalararası Kart Merkezi finans tüketicilerini dolandırıcılar konusunda uyarmak ve bilinç oluşturmak adına yeni bir kampanya başlattı. BKM tarafından başlatılan kampanyada dolandırıcıların kullandığı yöntemler eğlenceli bir şekilde anlatılıyor. Kampanyanın reklam filminde başrolde ünlü oyuncu Demet Evgar yer alıyor. Evgar, “Palavra” şarkısını bilgi güvenliğine dikkat çekici sözlerle seslendiriyor. BKM’nin yeni reklam filmi dolandırıcılara karşı uyarırken, bir yandan da eğlendiriyor.
Dolandırıcılık Yöntemleri Arttı
BKM Genel Müdürü Soner Canko, ödeme alışkanlıklarının gittikçe değiştiğini, nakit kullanımının az düzeyde olduğunu, teknolojinin hayatımızın her alanında olmasıyla dolandırıcılık yöntemlerinin de arttığını söyledi. Oltalama ve sosyal mühendislik gibi yeni dolandırıcılık çeşitlerinin ortaya çıktığına dikkat çeken Canko, BKM olarak tüketicileri dolandırıcılıklara karşı uyardıklarını, bu konudaki tüm sorulara bilgiguvende.com internet adresinden cevap bulunabileceğini ifade etti.