QNB eFinans, Vodafon’un Bulutunda

yazar:

kategori:

QNB eFinans, bulut konusunda Vodafone ile anlaştı
 e-Dönüşüm alanında müşterilerine e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv, e-İrsaliye, KEP, İhracatta e-Fatura ve e-Fatura Teminatlı Kredi kullanımı gibi birçok yenilikçi çözüm sunan QNB eFinans, Türkiye’nin dijitalleşme öncüsü Vodafone Türkiye ile bulut altyapı işbirliğine imza attı. İşbirliği kapsamında Vodafone Türkiye, QNB eFinans’a Sanal Kaynaklar, Veri Güvenliği, IT& Network Güvenlik, Profesyonel Hizmetler, Veri Merkezi Bulundurma ve Erişim Hizmetleri kategorilerinde destek sağlayacak.
QNB eFinans’ın Vodafone Türkiye’yi tercih etmesinden dolayı mutlu olduklarını dile getiren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin şunları söyledi:
“Yüksek dijital işlem hacmine sahip QNB eFinans’ın da bizi tercih etmiş olması Vodafone Türkiye’nin uzmanlığına ve tecrübesine duyulan yüksek güvenin bir göstergesi. İşbirliğimiz kapsamında QNB eFinans’ın iş yükleri için esnek sanal sunucu altyapımız üzerinde oluşturduğumuz parkur, müşterimizin ihtiyaçlarına göre büyüyüp küçülebilecek. Sağladığımız üstün altyapının yanında verdiğimiz profesyonel hizmetler ile de QNB eFinans’ın olabildiğince optimum ve verimli bir şekilde operasyonlarını yönetmesini amaçlıyoruz. Müşterimizin teknoloji altyapısını yönetirken en çok hassasiyet gösterdiğimiz noktalardan biri kesintisiz hizmet. Sunduğumuz yedekleme ve felaket kurtarma merkezi hizmetleri ile müşterimizin veri kaybetmemesi için önlem alırken, aktif ettiğimiz güvenlik hizmetleri ile de dış tehditlerden etkilenmemesini sağlayacağız. Böylelikle müşteriler verilerini güvenli bir şekilde saklayıp, gerek duyduğunda erişebilecek. Vodafone Türkiye olarak QNB eFinans’ta yaptığımız gibi işletmelerin ihtiyaçlarına onlarla birlikte geniş bir yelpazede çözümler geliştirmeye, onları dijitalleşmenin sunduğu fırsatlarla buluşturmaya gelecekte de devam edeceğiz.”