Bakanlık sırası Hakan Ateş’te

yazar:

kategori:

Sosyal medyada bankacı bakan tahminleri sınır tanımıyor. İş Bankası Genel Müdüründen sonra şimdi de Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş’in ekonomi bakanı olacağı iddiaları dolaşmaya başladı. 
Son bir aydır İş Bankası eski yönetim kurulu başkanı Ersin Özince’in adı ile başlayan bankacı bakan iddiaları sınır tanımıyor. Yine İş Bankası CEO’su Adnan Bali’nin adı sosyal medyada sık sık geçmişti. Adnan Bali’nin kesin bir dil ile yalanlamasından sonra şimdi de yeni bir isim konuşulmaya başlandı: 
HAKAN ATEŞ
Bugün ilk kez T24 internet sitesinde ortaya atılan ve kısa süre sonra bir çok sosyal paylaşım sitelerinde yer bulan iddiaya göre, Denizbank’ın 20 yıllık başarılı genel müdürü Hakan Ateş ekonomi bakanı olacak. Hakan Ateş’in adı bir süre önce de Varlık Fonu ile anılmıştı.
İddia şu ana kadar Hakan Ateş tarafından yalanlanmadı. Ancak Denizbank’dan bir üst düzey yetkili, Paramedya’ya bir açıklama yaparak söz konu iddianın asılsız ve komik olduğunu söyledi. Hakan Ateş’in hiç bir zaman politikayı düşünmediğini de belirten yetkili, genel müdürün bu tür haberlere sadece gülümsediğini öne sürdü.