Baldan gelen para huya gitti

yazar:

kategori:

Türkiye onu 10 kilo balı 100 liraya satması ile  tanıdı. Kısa sürede büyük para kazanan balcı Ekrem İnce’nin 1.5 milyon dolarını hırsızlar çaldı. 
10 kilo bal 100 lira olur mu?
Türkiye onu bu tartışma ile tanıdı. Televizyon kanallarını kiralayıp ünlü türküçülerle satış yapan balcı Ekrem İnce, hırsızların kurbanı oldu.Olay Büyükçekmece’de Ekrem İncel’in yaşadığı villada meydana geldi. İncel ve ailesi öğle saatlerinde villadan ayrıldı. İncel ve ailesi saat 21.00 sıralarında villaya döndüklerinden, bahçe kapısının açık olduğunu ve eşyalarının dağıtılmış olduğunu gördü.
Ailesiyle birlikte geçici olarak yaşadığı villada yaklaşık 1.5 milyon dolarlık para ve ziynet eşyası çalındığını söyleyen Ekrem İncel “Maddi ve manevi bir mağduriyetim var. Eşim ve çocuklarım manevi yönden zarar gördü. Saat 14.00 sıralarında burayı terk ettim. Saat 21.00’de döndüğümde evimin çeşitli yerlerinde kapıların kırık olduğunu, çelik kasamın ve evin çeşitli yerlerinde bulunan paralar ile ziynet eşyalarının çalındığını gördüm. Sonrasında hem sitenin sizde güvenliğine hem de polise haber verdim. Emniyet güçlerimiz büyük bir titizlikle çalışıyorlar. Önce Allah’a daha sonra emniyetimize güveniyorum” dedi.
PARA NEDEN EVDE?
Öte yandan polisin bu kadar büyük parayı neden evde tuttun sorusuna ise bir yanıt veremeyen Ekrem İnci ile ilgili MASAK’ın inceleme yapması bekleniyor.