Kaan Sekban’ın unutmaya çalıştığı paylaşım!

yazar:

kategori:

Bankacılık sektörü çalışanları ile ilgili yaptığı espirilerle tanınan Kaan Sekban’ın sosyal medya hesabından sildiği  ve unutmaya çalıştığı paylaşım peşini bırakmıyor.
Kaan Sekban eski bir bankacı ve bankacılara yönelik gösterilerinin yanı sıra paylaşımları da büyük ilgi görüyor. Geçtiğimiz hafta bir bankanın mesai ücreti ödemediği için yaptığı çıkışla gündeme gelen ünlü şovmene sosyal medya üzerinden tepki geldi.
Mesai ücreti ile ilgili eleştirisi nedeniyle söz konusu banka tarafından etkinliklerine davet edilmeyeceğini öne süren Kaan Sekban’a bazı bankacılar da tepki gösterdi. 
2017 yılında vefat eden ve mobbingden öldüğü bağlı bulunduğu sendika tarafından da dile getirilen Bankacı Nadide K.’in daha cenazesi bile kalkmadan ünlü şovmen sosyal medya üzerinden “Nadide mobbingden ölmedi”diye bir paylaşım yapmış ve büyük tepki almıştı. Bankacılar, ünlü şovmeni bankayı savunmakla suçlamışlar ve çok sayıda tepki gelmişti.
Ünlü şovmen bu paylaşımları silmişti.
Şimdi mesai konusunda tekrar bankacılardan alkış alan Kaan Sekban aynı zamanda tepki de alıyor. 
İşte Kaan Sekban’ın unutmaya çalıştığı o paylaşımlar:



 

Resim iki kere tıklaBANKACI NADİDE’Yİ MOBBİNG Mİ ÖLDÜRDÜ?
Üç çocuk annesi bankacı Nadide Kısa beyin kanaması sonucu yaşamını yitirdi. Genç bankacının arkadaşları beyin kanamasına psikolojik şiddetin neden olduğunu öne sürüyorlar.

 
 
Resim iki kere tıklaOLMADI KAAN SEKBAN SAÇMALADIN
Eski bankacı yeni şovmen Kaan Sekban’ın bankacı Nadide Kısa ile ilgili paylaşımı büyük tepki çekti. Kaan Sekban neden bunu yaptı?