ING’den matruşka gibi kredi

yazar:

kategori:

ING ilginç bir krediyi tanıttı. Yeni uygulamaya göre, kullandığın kredinin taksidi, belirli bir harcama yapman kaydıyla bir sonraki ay azalıyor. 
Son dönemde bireysel bankacılıkta farklı projelere imza atan ING Türkiye, yeni bir kredi uygulaması ile dikkatleri çekiyor. 
ihtiyaç kredisinde yeni bir uygulama ile ING müşterilerinin ödediği kredi taksitlerini düşürüyor. . Bu uyğulamada ING ihtiyaç kredisinde Turuncu Ekstra’lılara faiz %1.39 olarak yansıyor. Uygulamayla yeni ihtiyaç kredisi kullanan müşteriler, Turuncu Ekstra programı ile aylık harcamalarının en az 750 TL’sini Turuncu Ekstra banka kartından yaptıklarında, bir sonraki ay nakit iade kazanıyor. Nakit iadesinin söz konusu ayın ihtiyaç kredisi taksitini düşürerek o ay daha düşük faiz yansımasını sağladığını belirten ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Alper Gökgöz, bunun finans sektöründe bir ilk olduğunu belirtti. Gökgöz, “Turuncu Ekstra ile müşterilerimize inovatif ve çok avantajlı hizmet ve çözümler sunmaya devam edeceğiz” dedi.