Kuveyt Türk’e En İyi Varlık Yönetimi Ödülü

yazar:

kategori:

Kuveyt Türk, 9.’su bu yıl düzenlenen Küresel İslami Finans Ödülleri’nde (GIFA), En İyi Varlık Yönetimi ödülüne layık görüldü
Güney Afrika’nın başkenti Cape Town’da gerçekleştirilen törende Kuveyt Türk’e, teknolojik çözümlerden faydalanarak yurt içi ve yurt dışı şubeleri ile muhabir bankalar vasıtasıyla müşterilerine kaliteli ve hızlı çözümler sunmasından dolayı “En İyi Varlık Yönetimi” ödülü takdim edildi. Kuveyt Türk adına ödülü Varlık Yönetimi Müdürü Kerim Barkın Yüksel aldı.



“Bu ödül, varlık yönetimi alanındaki stratejimizin başarısını gösteriyor”

GIFA ve ödüle layık görüldükleri varlık yönetimi alanındaki çalışmalarıyla ilgili değerlendirmede bulunan Kuveyt Türk Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Oral, “GIFA, uluslararası arenada saygınlığı olan bir etkinlik. Dolayısıyla bu prestijli ödüle layık görüldüğümüz için onur ve mutluluk duyuyoruz. Bu ödül, özel bankacılık ve varlık yönetimi alanındaki stratejimizin ne denli doğru ve başarılı olduğunun önemli bir göstergesidir. Müşteri odaklı yaklaşımımız, teknoloji, inovasyon ve dijital dönüşümle güçlendirdiğimiz çalışmalarımızla tüm müşteri gruplarımıza en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Ödülü, 6 kıtadaki müşterilerimizin memnuniyetinde büyük pay sahibi olan 6 bine yakın çalışanımız adına aldık. Bankamızı ödüle layık gören GIFA komitesine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.