Turkcell’in Droncell reklamı alay konusu oldu

yazar:

kategori:

5.9 şiddetindeki depremin en yıkıcı etkisi GSM şirketlerinde yaşandı. Türkiye çalışmayan GSM şirketlerine büyük tepki gösterirken, Turkcell’in geçen yıl yayınladığı Droncell reklamı sosyal medyada alay konusu oldu.
“Bir teknoloji firması olarak hiç kullanmak istemediğimiz bir teknoloji geliştirdik”sözleriyle başlayan dünya devi GSM operatörü Turkcell reklamı tam bir yıl sonra alay konusu oldu. 
Dün saat 14.00’de yaşanan İstanbul depreminde hiç bir cep telefonunun çalışmaması vatandaşlar tarafından büyük tepkiye neden oldu. 
Depremden hemen sonra her üç operatöründen de arama yapılmadı. Turkcell yaklaşık 10 dakikalık bir aradan sonra yeniden kısmi de olsa hizmete başlayan operatör oldu. Ancak O 10 dakika çalışmaması büyük tepkilere neden oldu.
KULLANMAK İSTEMİYORDUNUZ KULLANMADINIZ
Turkcell’in geçen yıl kasım ayında yayınladığı bir reklam, sosyal medyada alay konusu oldu. Reklamda bir teknoloji firması olarak hiç kullanmak istemediğimiz bir teknoloji geliştirdik” sözlerine, “helal olsun sözünüzde durdunuz ve kullanmadınız”tepkisi geldi. 
İşte o reklam: