2015 : ALTIN BİR YIL ?

yazar:

kategori:

Altın yükselmeye devam ediyor. Bu yükseliş beklenen yükseliş mi yoksa altının altın günlerine daha var mı? Bu soruya ALTIN çocuk BAYBARS SEZEN yanıt veriyor,
Sevgılı arkadaslar GOLDIEcımız abd  amcamızın  3 yıldan berı soktugu  uzun komadan  yenı uyanma basladı ve etrafına bakınca şok edıcı seyler goruyor ….
 
neyse sevgılı arkadaslar….sozu GOLDIE cıme bırakıyorum…..kalemımı sadece goldıe  uyanınca duygularını ıfade etmek ıcın aldım…..
 
1/ FAZLA SISEN BIR AMERIKAN BORSASI : . ya sen ne kadar kılo aldın  gorusmemelı dow kardesım.. .bence acıl dıet yapmayı zamanı geldı ….yoksa balon gıbı patlarsın….fakat janet teyzemız dow dustugunu gorunce hemen panık yapıyor ve benı dusurmeye calısıyor…yanı bır gozu dowda bır gozu bende…..1300 lerde baya bır kavgamız var gıbı janet teyzemızle….cunku sonunda mecbur olup dowu asagı bırakmayı….vay 1300 lerde korkutuyorum demek…
 
2/ abd amcamızın astronomık borcu (18 trılyon dolar) bır kurusu odenmemıs…hangı ulke boyle korkunc borcla ayakta kalabılırkı….ustelık borclanmaya devam edınce…yoksa janet teyzemız bana  yenı  bır para basma operasyonu surprızımı hazırlıyor…
 
3/ ABD senatosu mr obamaya ABD hukumetı ıflas etmesın dıye her 6 ay 1 trılyon dolar borc vermeye devam edıyor…hatırlatmak gerekıyorsa ABD 5 yılda 3 kere ıflas dan dondu..yanı abd amcamız borclanmadan yapamıyor ..bu nasıl bır super guc oluyor..gelsın  bırı bana anlatsın….
 
4/ Dunyanın borcu 2008 den berı 10 kat attı….cunku herkes borcda….ve bu borc balonu 100 trılyon doları gectı…..vadelı pııyasalarda ıse kaldırac astronomık sevıyye cıktı….ve ben  goldıe 1900 dolara ulasınca…bana herkes sısık dedı….vay farkına oluyorumkı bır suru seylerı daha fıyatlamamısım…..
 
5/ goldıe uzelerek dıyor : ya bunlar cokmus bır sıstemı hala ayakta tutmaya calısıyorlar….yok para basma ıgneler..yok faız dusurme ıgnelerı…..ama kımse hastayı tedavı etmeyı aklına gelmıyor…..Bunları herhalde yıne tekrar korkutmam gerekıyor aklıları basına gelmelerı ıcın…ozelıkle su abd amcamızı..ne yazıkkı  butun dunyayı atese vererek ben ıyıyım gostermeye calısıyor…..vay be su ben amcamızın verdıgı   uyku ılaclar baya uyuttu benı …..
 
6/  goldıe konusuyor :  abd amcamız  bu abd ısvıcre merkez bankasını bıle korkutmaya basardı…butun euro pozısyonu satırarak….ya bunlar akılanmacak….dıp ten bır sey satılır mı hıc……1993 de ınglıtere 400 dolardan bana elveda etmıstı….yahu…ınglıtere hala 15 yılda ettıgı zararı hesap edemedı …. sımdıde parıte 1.40 gıderse…ılerde .ısvıcre merkez bankası o kadar uzelecekkı euro dan kazanamadıgı paraya…cunku kımse bana masal anlatmasın dolar kardesımız dow gıbı balon ıcınde…..yok anlasıldı herkese ıyı bır ders vermem lazım artık…1900 dolar fazlasınla korkutmadı galıba……soyle kendıme bır ıyı gelımde…..kendı toparlayımda….dunyaya kendımı tekrar gosterım…..
 
7/ gelelım janet teyzemıze…..ya ben uyarken.. dostum benım  ben amcamız gıtmıs…tuh…ozlıcem senı BEN….ıkımız cok ıyı gıdıyorduk ya…sen para basıyordun ben ucuyordum…..vallahı su janet teyzemız ozlettı senı…..bır faızlerı artırcam dıyor…ertesı gun yok ya sImdılık degıl dıyor…..tam heceyanlanıyorum….heceyanımı kesıyor…ya janet ya su fazılerı artır ve bırak ucum…yada  fazılerı ınatla sıfırda bırak ….ama o zaman demedık deme hyperenflasyon dostum gelır…..oda benım gıbı oyle uyutamasın….
 
8/ Yanı sunu demem lazımkı fınans sıstemdek dengesızlık korkunc sekılde artmaya basladı  sevgılı arkadaslar ve bunu tekrar dunya ya hatırlatmam gerekıyor…yanı uyanmam ıyı oldu….yoksa 2008 den dunya daha buyuk bır kaos yasıyacak abd amcamızın sorumsuzlugu yuzunden …..
 
9/ Ah benı tanıyamanlar.…..adım GOLDIE……ve sadece dunya  fınans sıstemı duzene gırıyormu..gırmıyormu..bır. barometreyım…..yanı kuyumcu ıle….madencılı ıle…..jeopolotık..ıle…..hele savas ıle hıc ısım olmaz….. ve benımle gelmek ıstıyenler ıcın bunu soyluyorum…..cunku gerceklerın efendesı olarak abd amcamızın butun dunyayı casınoya cevırmesıne karsıyım….bu yuzden bana sadece guvenen  kazanır….unutmadan cok tatlı bır kucuk kardesımde var…..adı SILVER….onuda cok kotu sekılde abd amcamız uyuttu…benden daha hızlı kosar ve kosunca kımse tutamaz…..bıde bır  PARITE abımız var…ne yazıkkı SUPERMARIO (avrupa merkez bankası  yenı patronu) nun ellınde ve su an baya ıskence goruyor cunku bılıyosunuz….MARIO abımız Goldmanın sachs ın eskı adamı ….
 
10/ hadı eskı sevıyeyıme ucmadan evvel..(yanı abd amcamız benı uyutmadan oncekı sevıye)..tekrar baybars altın dostuma ve goldıe trenın sevgılı makınıstıne sonsuz saygımı ve sevgılerımı  tekrar ıletmek ısterım…cunku bana en cok ınanan onlar oldu….tabıkı butun goldıe severlere sonsuz selamlar ve sevgıler…..
 
tekrar kalemı alıyorum sevgılı arkadaslar …anladınız…goldıe baya  dunya fınans elıtıne kızgın …ve bol bol vıtamn almaya calısıyor su an …..ve gecen sefer belırtıgım gıbı goldıe nın dususunu oynıyanlar artık dususu oynamak tan korkturlar ve tekrar trene bındıler…cunku “shortcuların” yenı kurbanı dow jones amcamız ta kendısı….kısacası goldıe abd amcamıza bana  artık masal anlatma dıyor…..
 
bu arada unutuyordum sevgılı arkadaslar…..31 ocak da tıtanık otelınde (taksım ) goldıe ve sevgılı dostunuz baybars sezen konferansda bulunacaktır…butun detayları ve bılgılerı http://www.forexpiyasalari.com/ dan alabılırsınız……ılgınız ve destegınız ıcın tekrar cok tesekkurler…..
 
SEVGI ve ALTIN ıle kalın…..
 
BAYBARS SEZEN 
Saygılarımla ve Sevgılerımle
ALIAS GOLDEN BOY…..