İNG ihtayaç kredisinde faizi 1.19’e düşürdü

yazar:

kategori:

Konut kredisindeki düşüşten sonra bankalar ihtiyaç kredisi faiz oranını da düşürmeye başladı. İNG ihtiyaç kredisi faiz oranını 1.19’a düşürdü
Konut kredisindeki düşüşten sonra bankalar ihtiyaç kredisi faiz oranını da düşürmeye başladı. İNG ihtiyaç kredisi faiz oranını 1.19’a düşürdü. Faiz indiriminden hem mevcut hem de yeni müşterileri yararlanacak.
ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Alper Gökgöz; sundukları avantajlı faiz oranları ile ekonomideki canlanmaya katkıda bulunmaktan mutlu olduklarını belirterek, şöyle devam etti:
“İhtiyaç kredilerinde şu an piyasadaki en rekabetçi faiz oranlarından birini sunuyoruz. ING Türkiye olarak müşterilerimize mükemmel müşteri deneyimi sun”ma hedefiyle faaliyet gösteriyoruz, buna avantajlı faiz oranlarını da ekleyebildiğimiz için çok mutluyuz. Müşterilerimizden aldığımız ilk tepkiler çok olumlu. Son çalışmalarımız ile birlikte ihtiyaç kredilerinde yoğun talep almaya başladık. ING Türkiye olarak, sunduğumuz avantajlar ve kampanyalar ile müşterilerimize ve ekonomiye katkı sağlamaya devam edeceğiz.