Hanife Fişek

Bakan koltuğu ailelerine uğursuz geldi!

yazar:

kategori:

Önce Tarım Bakanı Pakdemirli’nin aile şirketine haciz geldi, sonra Turizim Bakanı’nın kardeşinin uçak şirketi krize girip uçuşları durdurdu.
Türkiye son dakika haberini konuşuyor. Atlasjet Havacılık A.Ş tüm uçuşlarını ekonomik sorun nedeniyle durdurdu. Ekonomide yaşanan darboğaz havayolu Atlasglobal’i de (Atlasjet Havacılık A.Ş) vurdu. Şirket bugün yaptığı açıklama 21 Aralık’a kadar durdurduğunu açıkladı. Anılan şirket Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un kardeşi Ali Murat Ersoy’a ait.
21 Aralık’a kadar uçuşlarını durdurduğunu açıklayan havayolu devi Atlasglobal’den yapılan açıklamaya göre, İstanbul Havalimanı’na taşınma ile birlikte operasyonel maliyetlerin daha da arttığı kaydedildi. İki yıldır sıkıntı yaşadığı bilinen şirket için kritik bir süreç de başladı
BAKANLIK UGURSUZ GELDİ
Siyasi kulislerde kabinede bulunan iki bakan konuşuluyor. Biri Tarım Bakanı Pakdemirli diğeri ise Turizm Bakanı Ersoy. Bakanlığın her ikisinin de ailesine uğursuz geldiği konuşuluyor. Bir süre önce de Tarım Bakanı’nın aile şirketine haciz gelmişti.