Etme bulma dünyası! O Bölge Müdürü de kovuldu!

yazar:

kategori:

Çok sayıda personeli ve şube müdürünü işten atan ve bu nedenle “Kıyım Müdürü” diye ad takılan bölge müdürünü işten attılar. 
Bankacılık dünyasında  işten kovulma sırası bölge müdürlerine geldi. Körfez sermayeli banka bazı bölge müdürlerini ve satış müdürlerinin iş aktini fesh etme başladı. 
Kaç yöneticin işten çıkartılacağı yolunda net bir sayı bilinmezken, en ilginci ise körfez sermayeli bankanın Merrkez Karma Bölge Müdürü işten atıldı.
Bayan Bölge Müdürü uzun yıllardır bu bankada görev yapıyordu. Özellikle personele mobbinge varan baskılarıyla tanınan bayan bölge müdürü son bir yıl içerisinde çok sayıda şube personeli ile şube müdürünü işten atmıştı. Çok kolay personel çıkartması nedeniyle adı “Kıyım Müdürü“ne çıkan bayan müdüre iş aktinin fesih edildiği  bankanın İK’dan sorumlu GMY’si tarafından bildirildi.
HAKARET SUÇLAMASI
Söz konusu bayan bölge müdürünün özellikle verim toplantılarında personele hakarete varan söylemleri ve baskıları tüm bankada şikayet konusu olmuştu.
PARAMEDYA YAZMIŞTI
Mobbingci bu bayan bölge müdürü ile ilgili çok sayıda haber paramedya.com.tr de yayınlanmıştı.
 

Resim iki kere tıklaBöyle bölge müdürü düşman başına
Körfezde yine isyan var. Kıyım lakaplı bayan bölge müdürünün yaptıkları hep yanına kar kalmış. Personel atmayı seven ve bundan zevk alan bir Bölge Müdürü olur mu? Olur!