Anadolubank yine şube açtı

yazar:

kategori:

Bir çok banka şube kapatıp personel çıkartırken, Anadolubank  Diyarbakır’da şube açtı. 
2019 yılını şube kapatıp personel çıkartıp küçülen bankacılık sektöründe Anadolubank şube sayısını arttırıyor. Banka son şubesini Diyarbakır’da açtı. 
Anadolubank Diyarbakır Şubesi açılış töreni, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun katılımı ile gerçekleşti.  
Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Diyarbakır Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil ve Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu’nun da yer aldığı törene, yoğun ilgi gösterildi.  
Anadolubank Genel Müdürü Namık Ülke, Anadolubank’ın çalışmaları hakkında şunları kaydetti:
 “Anadolubank olarak bir yandan yer almadığımız şehirlerde şube açarak büyümeye, bir yandan da butik bankacılık anlayışı ile ihtiyaca özel hizmet vermeye devam ediyoruz. 2019 yılında 5 şubemizi müşterilerimizin hizmetine sunduk. Ocak ayında Bodrum Şubemizi açtık; bugün ise Diyarbakır Şubemizin açılış töreni için buradayız. Diyarbakır Şubemizde de yine, müşterilerimizin hem kredi ihtiyaçlarında hem de birikimlerini değerlendirmeleri konusunda çözüm ortağı olacağız. Konusunda yüksek finansal bilgi birikimine sahip uzman kadromuz ile Diyarbakır halkına hizmet vermenin gurur ve heyecanını yaşıyoruz.”