BANKACIYA ŞOK TEHDİT!

yazar:

kategori:

Avrupa sermayeli bir bankanın Ege Bölge Müdürü, hedefini tutturamayan bankacıları 300 kilometre uzaktaki şubeye sügün ile tehdit etti. İşte şok tehdidin belgesi:
Hedef baskısı artık yerini tehdide bıraktı.
Dünya çapında faaliyet gösteren Avrupa Sermayeli bir bankanın Türkiye iştirakinin personeline yaptığı zulümün belgesi ortaya çıktı.
Yabancı bankanın Ege Bölgesi’nde meydana gelen bu tehdit olayı, tüm bireysel satış temsilcilerine çapraz satış talebi ile geldi. Her bireysel pazarlama elemanının maaş müşterilerine bir gün içerisinde 5 adet çapraz satış yapmalarını talep eden bölge müdürü, hedefler tutmayınca tüm bölge personeline ortak bir mail göndererek 300 kilometre uzaktaki şubeye sürgün ile tehdit etti.
Bölge Müdürü söz konusu mailde, “personel ve şube müdürlerinden 300 kilometre uzaktaki şubeye tayin istediklerine dair yazılı belge vermeleri”isteniyor. Bu hedeflerin tutmaması halinde ise bu dilekçeler işleme konularak o şubeye tayin edileceği belirtiliyor. Bu konuda 2 şube müdüründen de bu belgenin alındığını elektronik postada belirtiliyor.
BU BİR MOBBİNG
İsmini Bankacılık Kanunu gereği veremediğimiz bu bankanın mobbingi bu kadar aleni bir şekilde yapması ise kafaları karıştırdı.