Korona mağduru çocuklara burs

yazar:

kategori:

Toplum Gönüllüleri Vakfı, ING Türkiye’nin desteğiyle koronavirüs sebebiyle ailesi ekonomik zorluk yaşayan öğrenciler için burs fonu oluşturdu.
Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ve ING Türkiye, koronavirüsün olumsuz toplumsal etkilerini sınırlandırmaya yönelik anlamlı bir işbirliğine imza attı. Buna göre; ailesi salgın nedeniyle ekonomik zorluk yaşayan çocuk ve gençler 3 ay boyunca desteklenecek.

Türkiye çapında yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleri ve destek çalışmalarıyla gençlerin sosyal sorunlara çözüm üreten, girişimci ve duyarlı bireyler olabilmelerini amaçlayan Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), 2003’ten bu yana binlerce gence sağladığı burslarla da eğitime önemli bir katkı sağlıyor. Farklı burs fonlarıyla her kesimden gencin hayatına dokunan TOG; ING Türkiye’nin desteğiyle, ailesi koronavirüs (COVID-19) salgınından etkilenen gençlerin eğitimlerine destek olacak. ING Türkiye’nin yaptığı 1,5 milyon TL’lik bağışla oluşturulan burs fonu kapsamında; salgın sebebiyle ailesi ekonomik olarak zorluk yaşayan 1.000 çocuğa ve gence 3 ay boyunca ayda 440 TL tutarında burs sağlanacak.