Bankadan muhasebeciye ahlaksız teklif!

yazar:

kategori:

Bankaların müşteri yollamaları için emlakçı ve galericilere yolladığı rüşvertte şimdi de muhasebeciler katıldı. Körfez sermayeli banka, müşteri yollayan muhasebeciye hediye çeki veriyor.
Bankacılık sektöründe haksız rekabet ve ahlaksız teklifler tam gaz devam ediyor. Konut dosyası yollayan emlakçıya binlerce lira dağıtan bankalar şimdi de e-dönüşüm nedeniyle kendilerine müşteri yollayan muhasebecilere binlerce liralık hediye çeki dağıtmaya başladı.
Bazı bankalar, profesyonelce müşterisine hizmet vermeye çalışırken bazıları ise müşteriyi muhasebeciler aracılığı ile kapmaya çalışıyor.
Körfez sermayeli bankanın Avrupa 1 bölge müdürlüğü  kendisine müşteri yollayan muhasebecilere binlerce liralık hediye çeki dağıtmaya başladı. Söz konusu uygulamanın bölge müdürü tarafından devreye sokulduğu ve diğer bölgelerin ise haksız rekabet nedeniyle tepki gösterdiği öne sürülüyor.
AYNI BÖLGE MÜDÜRÜ
Muhasebeciye ahlaksız teklif uyğulamasını devreye sokan bölge müdürü, bankacılık dünyası tarafından yakından tanınan bir isim. Daha önce bölge çalışanlarına kendi resminin basılı olduğu tişörtleri giydiren bölge müdürü düzenlediği yılbaşı partisinde ise genel müdür yardımcısının maketi ile personele dans ettirmişt. Bankacılar arasında padişah olarak da bilinen bölge müdürü yine muhteşem yüzyıl kostümlü bir fotomontaj fotoğrafta kendini padişan bölge çalışanları ise cariye kılığına sokmuştu.

KONU İLE İLGİLİ HABER:
 

Resim iki kere tıklaPadişahım çok yaşa
10 yıllık veya 20 yıllık fark etmiyor. Yüzlerce bankacının hayatını çizen bölge müdürleri padişahlığa iyice özenmiş olmalılar. İşten atılmak istemeyenler Padişahım çok yaşa!desin. Bankacılık bu mu dedirten bir olay!